Για να ξανανοίξει με επιτυχία τον κύκλο με την Ομόνοια (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Η τελευταία νίκη της Ανόρθωσης μέσα στο ΓΣΠ χρονολογείται από τον καιρό του Λέβι, στην πρώτη παρουσία του Ισραηλινού τεχνικού στον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας». Έκτοτε ακολούθησαν 9 παιχνίδια μέσα στο ΓΣΠ με την Ανόρθωση να χάνει τα 8 και να αποσπά ισοπαλία 0-0 με τον Πάους στο τιμόνι και τον Κόπριβετς σε εξαιρετική βραδιά.

Έτσι, ο Ρόνι Λέβι θα θέλει να ξανανοίξει τον κύκλο με την Ομόνοια με επιτυχία για αυτό παρατάσσει την ομάδα του εκ νέου με βασικές επιλογές τοποθετώντας κάτω από τα δοκάρια τον Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας θα συναντήσουμε τους Ερέρο και Σιβού ενώ στα άκρα θα είναι οι Γκάμπριελ και Σάντος.

 [vfv id=”113″]

Στον χώρο του κέντρου, η οπισθοχώρηση του Σιβού φέρνει και ανακατατάξεις. Οι σίγουροι πάντως θεωρούνται οι Ζοάο Βίκτορ και Νίκολα Μίτροβιτς με τον Ράγιος να καταλήγει – επιτέλους – στο κέντρο ως δεκάρι έπειτα και την ίωση που ταλαιπωρεί τον Οικονομίδη.

Στην επίθεση τώρα απομένει μόνο ο Κολούνγκα ο οποίος μπορεί να καλύψει το ένα άκρο. Στο άλλο – όπως παρουσιάζεται στο γράφημα – θα παραταχθεί ο Ολιβέιρα και στην κορυφή ένας πρώην «πράσινος» ο Αντρέ Άλβες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ