Φάσεις και γκολ από την εφτάρα (βίντεο)

Σοβαρή και προσγειωμένη παρουσιάστηκε η Ανόρθωση, στο πρώτο παιχνίδι της δεύτερης φάσης, απέναντι στην ΑΜΕΚ Καψάλου. Η ομάδα μας, επιβεβαίωσε τη διαφορά δυναμικότητας στο παρκέ, κερδίζοντας τον αντίπαλο με 7-0, μη αφήνοντας την κυριαρχίας της να αμφισβητηθεί σε κανένα σημείου του παιχνιδιού.

Το πρώτο γκολ για την ομάδα μας, πέτυχε με την εκπλήρωση τριάμισι λεπτών παιχνιδιού, ο Φελιπίνιο, ο οποίος με πλασέ από τα πλάγια κέρδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Τρία λεπτά αργότερα, ο Φουμάσε μετά από ωραία ατομική ενέργεια τροφοδότησε τον Κόκκινο, με τον Κύπριο διεθνή από κοντά να μη δυσκολεύεται να σημειώσει το 2-0. Οι φουτσαλιστές του Γιώργου Κυριάκου, εδραίωσαν το προβάδισα της ομάδας μας με την έλευση 12 λεπτών παιχνιδιού, όταν ο Φελιπίνιο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ασίστ του αρχηγού Φάνου Χαρή και από κοντά έγραψε το 3-0. Το 4-0 το οποίο έμελλε να ήταν και σκορ ημιχρόνου, πέτυχε 2 και 40 πριν το τέλος, ο Νικόλας Κουππαρής με ατομική ενέργεια, δίνοντας έτσι δυνατό προβάδισμα στην ομάδα μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιώργος Κυριάκου έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους νεαρότερους φουτσαλιστές της ομάδας, δίχως όμως αυτό να επηρεάζει την επιθετικότητα της ομάδας μας, που με ξεσπάσματα έψαχνε και αναζητούσε τέρματα.

Το 5-0 έγινε με θεαματικό τρόπο, με τον Ραφίνια να αποδεικνύει την κλάση του και με εξαιρετικό πλασέ από πλάγια θέση, να βάζει και αυτός το όνομα του στη λίστα με τους σκόρερ, σημειώνοντας παράλληλα και ένα πολύ όμορφο τέρμα. Το έκτο γκολ της ομάδας μας, πέτυχε ο Φελιπίνιο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την πάσα πάρε βάλε του Ραφίνια, σημειώνοντας το έκτο τέρμα της ομάδας μας, και το τρίτο προσωπικό του. Το τελικό 7-0 σημείωσε λίγο πριν το τέλος ο Φουμάσα, ο οποίος συνδυάστηκε άψογα με τον νεαρό Μιχάλη Λουκά, με τον νεαρό να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Βραζιλιάνο.

Πλέον η προσοχή της ομάδας μας, είναι στραμμένη στο παιχνίδι της Δευτέρας, εκεί όπου θα πάει στη Λεμεσό, με μοναδικό στόχο και σκοπό τη δεύτερη νίκη, κάτι που θα σημάνει και την πρόκριση μας στην ημιτελική φάση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ