«Έχουμε ξεκινήσει τον προγραμματισμό…(ηχητικό)»

«Οπωσδήποτε νιώθουμε ικανοποίηση που ήμασταν εμείς που ανοίξαμε τον δρόμο για να ακολουθήσουν οι επιτυχίες των άλλων ομάδων. Ήταν τόσο μεγάλο το επίτευγμα, που έκανε όλη την Κύπρο να ήταν μαζί με την Ανόρθωση και να ζήσουμε όλοι πολύ ωραίες στιγμές. Είμαστε τυχεροί και περήφανοι που καταφέραμε αυτό το επίτευγμα», ανέφερε αρχικά.

Για τον στόχο του κυπέλλου: «Η Ανόρθωση βρίσκεται στα ημιτελικά, άρα είναι κοντά να επιστρέψει στην Ευρώπη: «Ναι, κάναμε ένα βήμα με την πρόκριση στα ημιτελικά. Ήμαστε κοντά, αλλά είμαστε και μακριά. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια ακόμα για να πετύχουμε τον στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου και να επιστρέψουμε στην Ευρώπη»

Για την τιμωρία που κουβαλά η Ανόρθωση στην Ευρώπη: «Είναι μία πολύ άτυχη στιγμή για το σωματείο και θα δούμε τι θα κάνουμε. Έχουμε κάποιες επαφές για να δούμε εάν μπορεί να αλλάξει κάτι από αυτή την τιμωρία».

Για την δίψα του κόσμου: «Ναι, ο κόσμος είναι διψασμένος, αλλά έχει και πόνο που είδε την ομάδα να είχε πετύχει τόσες επιτυχίες στην Ευρώπη, αλλά και στην Κύπρο, αλλά τα τελευταία χρόνια είχε περάσει πολλά. Κάναμε ένα βήμα, αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε πολλή δουλειά για να κάνουμε την ομάδα ανταγωνιστική».

Για τον προγραμματισμό: «Έχουμε ξεκινήσει με τον προπονητή να βλέπουμε κάποια πράγματα. Για τους παίκτες που θα κρατήσουμε στην ομάδα, αλλά και κάποιους που θα φέρουμε για να μας βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια. Αν δείτε την σημερινή κλήση της Εθνικής ομάδας δεν βρίσκουμε κανένα παίκτη της Ανόρθωσης. Για μένα αυτό είναι κατάντημα, που θα πρέπει να διορθώσουμε».

Για την φιλοσοφία: «Η φιλοσοφία και ο τρόπος δουλειάς της κάθε διοίκησης διαφέρει. Ο τρόπος που θέλω να κτιστεί η Ανόρθωση είναι να έχουμε άμεση επαφή με τον προπονητή και ανταλλάσσουμε απόψεις για την ομάδα, έτσι ώστε να διορθώνουμε

Για το αν γίνονται επαφές με κάποιους Κύπριους παίκτες: «Συμφωνία δεν υπάρχει. Έχουμε κάποιες περιπτώσεις που μελετούμε και έχουμε επαφές μαζί τους. Όμως είναι δύσκολο, διότι ψάχνουμε ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα της Ανόρθωσης. Μίας Ανόρθωσης που θέλουμε να πρωταγωνιστεί».

Για Μίτροβιτς: «Ήρθε σε μία δύσκολη αγωνιστική περίοδο για την ομάδα. Προσαρμόστηκε άμεσα και βοήθησε. Έδειξε ότι είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Συμφωνώ ότι υπάρχει θέληση και από τις δυο πλευρές και εκτός απροόπτου θα συνεχίσουμε»

Για τον Ολιβέιρα: «Ισχύουν τα ίδια όπως με τον Μίτροβιτς».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ