«Η διαδρομή είχε χαρές, είχε λύπες, είχε νίκες, είχε ήττες… Και πολλές θυσίες.»

ΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!

Πριν από έξι, επτά, οκτώ χρόνια, πέρασαν δειλά – δειλά και… φοβισμένα από την πόρτα του θρυλικού Γηπέδου Κωνσταντινουπόλεως για να ενταχθούν στις Ακαδημίες Βόλεϊ Γυναικών της Ανόρθωσης στη Λευκωσία. Μικρά κοριτσάκια, ηλικίας 8-10 χρόνων… Στα χεράκια τους η μπάλα ήταν πολύ βαριά κι η προσπάθειά τους ιδιαίτερα επίπονη. Αρκετά απ’ αυτά τα κορίτσια με καταγωγή από την Αμμόχωστο, τη Μεσαορία, την Καρπασία και την Κερύνεια… Όνειρό τους να μάθουν τα μυστικά του βόλεϊ και να αγωνιστούν με τον Φοίνικα στο στήθος.

Η διαδρομή είχε χαρές, είχε λύπες, είχε νίκες, είχε ήττες… Και πολλές θυσίες. Μικρά κοριτσάκια, άλλοτε μέσα στο λιοπύρι κι άλλοτε βραδιάτικα στο τσουχτερό κρύο. Δεν το έβαλαν κάτω. Δούλεψαν σκληρά, πάλεψαν και με τη βοήθεια των προπονητών τους βελτιώνονταν μέρα με τη μέρα. Αρχικά στην 9η θέση στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα, στη συνέχεια στην 7η θέση κι ακολούθως οι επιτυχίες. Βροχή οι επιτυχίες γι’ αυτή τη φουρνιά του γυναικείου βόλεϊ της Ανόρθωσης Αμμοχώστου! «Μία από τις καλύτερες φουρνιές όλων των εποχών στο κυπριακό βόλεϊ», όπως λένε οι ειδικοί. Εκείνα τα κορίτσια, γεννηθέντα το 1999, το 2000, το 2001, προσέφεραν και προσφέρουν μεγάλες επιτυχίες στοΝ σύλλογο. Πρωταθλήτριες Κύπρου στην κατηγορία Παγκορασίδων (U14), ακολούθως Πρωταθλήτριες Κορασίδων (U16) και τώρα εν δυνάμει Πρωταθλήτριες Νεανίδων (U18). Οι περισσότερες διεθνείς στις Εθνικές και Προεθνικές Κύπρου στο βόλεϊ και στο μπιτς βόλεϊ. Όλες σχεδόν μέλη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Στην τρέχουσα σεζόν με προπονητή τον Μιχάλη Φωτίου είναι πρώτες και αήττητες στο Πρωτάθλημα. Αν νικήσουν το Σάββατο 4 Μαρτίου στο Αθλητικό μας Κέντρο στη Λευκωσία (πρώην ΑΤΙ), η ώρα 12:30, τον Παφιακό με 3-0 σετ θα αναδειχθούν και μαθηματικά Πρωταθλήτριες Νεανίδων για την περίοδο 2016-17. Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος…

Όσοι πιστεύουν ότι Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΩΤΙΟΥ και τα κορίτσια μας, η Γεωργία Κωνσταντίνου, η Ελένη Κολοκοτρώνη, η Ελένη Κακουρή, η Τζορτζίνα Κορτούν, η Γεωργία Σταυρινίδου, η Μαρκέλα Παπαγεωργίου, η Μαρίνα Κολοκοτρώνη, η Βασιλεία Κωνσταντίνου, η Νατάσα Γιασουμή, η Κατερίνα Γιασουμή, η Θάλεια Χριστοπούλου, η Αίγλη Ευγενίου, η Μελίνα Λοΐζίδου, η Ανδρομάχη Σαββίδου, η Αλεξάνδρα Ιωάννου, η Δημητριάνα Ιωαννίδου, καθώς επίσης και κάποια άλλα που για διάφορους λόγους δεν είναι μαζί μας, ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΜΑΣ, είναι ευπρόσδεκτοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ (κάντε SHARE) ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 12:30 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΤΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ.



Πηγή: Anorthosis Women Volleyball Team

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ