Δεν το χωνεύει ο Παντελή

Σε κάθε του παρουσία στα ΜΜΕ ο πρόεδρος της Εταιρείας, Ανδρέας Παντελή δεν κρύβει την πικρία του – και όχι άδικα – για το φετινό ρόστερ.

Αυτό που τον καίει περισσότερο, αυτό που δεν χωνεύει είναι η έλλειψη του Κυπριακού στοιχείου στην ομάδα όπως αυτός την φαντάζεται και την θέλει. Από την άλλη έχει κατά νου και το πάθημα τους πρώην προέδρου της Ομόνοιας Μιλτιαδή Νεοφύτου, ο οποίος στην προσπάθεια για την δημιουργία ενός ρόστερ με βάση το Κυπριακό στοιχείο εκτόξευσε τα συμβόλαια στα ύψη, τινάζοντας την «μπάνγκα»  στον αέρα… γεγονός για το οποίο ακόμη και σήμερα πληρώνουν στην Ομόνοια.

Έτσι ο Ανδρέας Παντελή ξέρει ότι από την στιγμή που το καλάθι είναι μικρό θα ψαχτεί μαζί με τον Ρόνι Λέβι για ποιοτικούς Κύπριους ποδοσφαιριστές σε μικρότερες ομάδες ή ακόμη και σε νεαρούς με υποσχόμενη καριέρα.

Εικάζουμε πως θα γίνει προσπάθεια για 4 με 6 Κύπριους ποδοσφαιριστές για να ενισχύσουν το ρόστερ της νέας περιόδους. Ονοματολογία θα παίξει πολύ και γι αυτό θα χρειαστεί υπομονή στις ενέργειες της διοίκησης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ