Δεδομένο για την Ανόρθωση

Μετά και από το πέρας της 1ης αγωνιστικής της Β΄Φάσης η Ανόρθωση είναι μακριά από την 3η θέση που οδηγεί απευθείας στην Ευρώπη, 19 βαθμούς. Από την 4η θέση που μπορεί να αποβεί προνομιούχα υπό τις περιστάσεις η διαφορά είναι στους 12.

Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι και το ρόστερ της ομάδας δεν είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει το βάθος και την ποιότητα για να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω η ομάδα πέραν του Κυπέλου.

Για αυτό καλό είναι αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Ομόνοια και αφού τέλειωσαν τα παιχνίδια με Απόλλων και ΑΠΟΕΛ που υπήρχαν οι μεμψιμοιρίες, ο Ρόνι Λέβι να αρχίσει να ξεκουράζει κάποιους ποδοσφαιριστές, να ετοιμάσει κάποιους άλλους έτσι ώστε να μπούμε στην ημιτελική φάση με τις καλύτερες αγωνιστικές προϋποθέσεις.

Λόγω και του μικρού ρόστερ, οι βασικοί ποδοσφαιριστές τράβηξαν αρκετά μεγάλο κουπί. Υπάρχει μια πεντάδα όμως αντικαταστατών που μπορούν να ελαφρύνουν λίγο τα πόδια των πρώτων. Γιαννούλης, Καλδερόν, Οικονομίδης, Κολούνγκα και Καπρέρα είναι ποδοσφαιριστές που πρέπει να πάρουν συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια τους – μέσω του πρωταθλήματος – έτσι ώστε αν στραβώσει κάτι στη συνέχεια – είτε με τραυματισμούς και κάρτες που είναι μέσα στο παιχνίδι – να είναι αγωνιστικά πανέτοιμοι για το Κύπελο που είναι η μοναδική διέξοδος της ομάδας στην Ευρώπη μετά από 3 χρονιές.

Θέλει ιδιαίτερη προσοχή η κατάσταση από τον Ρόνι Λέβι ώστε η ομάδα να μην καεί και στο τέλος χάσουμε και τα αβγά και το καλάθι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ