Χατζηβασίλης: «Υπάρχει ενδιαφέρον…»

Ένα όνομα το οποίο η φημολογία φέρει την ομάδα μας, να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, είναι αυτό του Γιάννη Χατζηβασίλη.

Ο Παφίτης επιθετικός, ήταν το βράδυ της Κυριακής καλεσμένος του Γρηγόρη Γεωργίου στην εκπομπή «ΘΥΡΑ ΣΙΓΜΑ». Μάλιστα ο επιθετικός του Εθνικού αποκάλυψε πως για το πρόσωπό του υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, ωστόσο για την ώρα διατηρεί συμβόλαιο με τον Εθνικό και τη νέα χρονιά και το όλο θέμα το μελετά ο μάνατζερ του.

«Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη μου χρονιά με πάρα πολλές συμμετοχές. Με εμπιστεύονται αρκετά στην ομάδα. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και περιμένω την ευκαιρία μου στην Εθνική. Με απασχολεί ο Εθνικός και να τελειώσουμε την υπόθεση παραμονή.Στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά έχω και τη νέα χρονιά συμβόλαιο με τον Εθνικό. Υπάρχουν κάποιοι όροι στο συμβόλαιο και είναι κάτι που το χειρίζεται ο μάνατζερ μου. Ειδικά για μένα ο Γιώτης είναι σαν ποδοσφαιρικός πατέρας. Με συμβουλεύει αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά. Τελευταία 8-9 παιχνίδια δεν είναι στα καλύτερα του ο Εθνικός και δεν παίζουμε ούτε καλά. Απογοητευτήκαμε που δεν μπήκαμε εξάδα και χάσαμε πολύ εύκολα παιχνίδια.

Στόχος είναι μια κλήση στην Εθνική».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ