Break στο Break και σημαντική νίκη για την Ανόρθωση

Σε ένα θεαματικό παιχνίδι η πετοσφαιρική Ανόρθωση κατάφερε και κέρδισε με 1-3 την αντίστοιχη της Αναγέννησης Δερύνειας ισοφαρίζοντας σε 2-2 τις μονομαχίες και παίρνοντας ψυχολογικό αβαντάζ  – πέραν του πλεονεκτήματος της έδρας – για τον αγώνα που θα διεξαχθεί στο «Θεμιστόκλειο» Αθλητικό κέντρο την Δευτέρα 27-03-2017 και ώρα 20:00

Σε ένα αμφίρροπο 1ο σετ η Ανόρθωση επικράτησε με  29-31 και προηγήθηκε με 0 -1 έπειτα από περίπου 30 λεπτά «μάχης» πραγματοποιώντας break στο break της Αναγέννησης.

Στο 2ο σετ και με ανεβασμένη την ψυχολογία η Ανόρθωση κέρδισε με σχετική ευκολία 16-25 όμως η Αναγέννηση το πάλεψε και μπήκε ξανά στον αγώνα κερδίζοντας το 3ο σετ με 25-17 σε 22 λεπτά.

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε το 4ο σετ  με την «Μεγάλη Κυρία» να κερδίζει 23-25 σε 27 λεπτά και συνάμα να παίρνει τη πολύ σημαντική νίκη με συνολικό σκορ 1-3

Αναγέννηση Δερύνειας (Γ. ΜΕΛΚΑΣ): Ττόφιας, Αχιλλέως, Πάντιτς, Μεντούριτς, Φιλίπας, Ελευθερίου. Λίμπερο: Πέτρου. Αλλαγές: Θεοδούλου.

Ανόρθωση (Αντ. Παπαδόπουλος): Σπύρου, Αποστόλου, Στρουγκάρεβιτς, Ροντόλφο, Άλβες, Παπαϊωάννου. Λίμπερο: Κοντός. Αλλαγές: Σαββίδης, Παναγιωτίδης.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ