Ανόρθωσις 3 – 0 ΑΕΚ: Επιστροφή στις επιτυχίες με τριάρα

Σκοράροντας στα τέλη των δύο ημιχρόνων, η φουτσαλική Ανόρθωση επέστρεψε στις επιτυχίες και έκανε καθοριστικό βήμα για κατάληψη της δεύτερης θέσης της βαθμολογίας με το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Κυριάκου έκανε εκτεταμένο ροτέισον στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει και την κούραση που κουβαλούσε η ομάδα από το ντέρμπι της Πέμπτης, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους Κάρλος, Κουππαρή και Χριστοφή.

Παρά την υπεροχή της, η «Μεγάλη Κυρία» χρειάστηκε 18 λεπτά για ανοίξει το σκορ όταν ο Κάρλος τροφοδότησε τον Ραφίνια μέσα στην περιοχή, ο οποίος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και παρά κάποια σημάδια κούρασης και έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης, η Ανόρθωση ήταν η ομάδα που έλεγχε τον αγώνα, κρατώντας τη μπάλα περισσότερο στην κατοχή της.

Ταφόπλακα στα όνειρα των φιλοξενούμενων για κάτι θετικό έβαλε ο Χρίστος Κόκκινος με σουτ εκτός περιοχής διαμορφώνοντας το 2-0 στο 38ο λεπτό. Αμέσως μετά ο Φουμάσα σε αντεπίθεση κατάφερε να διαμορφώσει το 3-0 έχοντας σύμμαχο το δοκάρι, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ