Ανόρθωσις 0 -0 Απόλλων: Δεν σκοράρεις, δεν νικάς

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, με την ομάδα μας να μην καταφέρνει να αξιοποιεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα και να μένει στο μηδέν και να συμβιβάζεται με την ισοπαλία.

Ισοπαλία που σίγουρα δεν μας αρέσει, γιατί ήταν ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να το κερδίσουμε, ωστόσο δεν καταφέραμε να βρούμε τις λύσεις στην καλή αμυντική διάταξη του αντιπάλου.

Η εντεκάδα

Ο Ρόνι Λέβι κατέβασε στον αγωνιστικό χώρο την ομάδα, με τον Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια, τον Γκάμπριελ δεξιά τον Γκιγιέρμε αριστερά και με τους Ερέρο και Σιβού να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή ήταν ο Ζοάο Βίκτορ, με τους Μίτροβιτς και Ρούμπεν Ράγιος σε πιο δημιουργικό ρόλο. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης ήταν ο Καλό, δεξιά ο Φελίπε Ολιβέιρα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Αντρέ Άλβες.

Α΄ Ημίχρονο

Πιο δυνατά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι, που με την εκπλήρωση δέκα λεπτών βρήκαν δύο ευκαιρίες με τον Πίεχ.

Στο 16′, ο διαιτητής της αναμέτρησης Χρίστος Νικολαΐδης, ορθά απέβαλε τον Σεμέδο του Απόλλωνα, μιας και ο ποδοσφαιριστής των αντιπάλων βγήκε πάρα πολύ επικίνδυνα στον Γκιγιέρμε.

Από το σημειό εκείνο και μετά, η ομάδα μας επιβλήθηκε του αντιπάλου, είχε στην κατοχή της την μπάλα και έφτιαξε τις ευκαιρίες της.

Μεγαλύτερη ευκαιρία σημειώθηκε στο 26′, όταν το πλασέ του Καλό, σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Απόλλωνα. Δύο λεπτά αργότερα ο Γκάμπριελ έπιασε το απευθείας σουτ μετά από σέντρα, αναγκάζοντας τον Βάλε να αποκρούσει σε κόρνερ.

Στη συνέχεια η ομάδα μας είχε τον έλεγχο, με τον Απόλλωνα να αρκείται στην κόντρα επίθεση.

Β’ Ημίχρονο

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Η Ανόρθωση ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή, ο Απόλλωνας ήταν σε παθητικό ρόλο, έκλεινε τους διαδρόμους και έψαχνε την αντεπίθεση. Η ομάδα της Λεμεσού, ήταν ορθά οργανωμένη, κάτι που δεν επίτρεψε στην ομάδα μας να βρει τους διαδρόμους που θα ήθελε προς την εστία του Βάλε.

Πρώτη τελική προσπάθεια, στο 62′ όταν η κεφαλιά του Ράγιος από καλή θέση κατέληξε άουτ, ενώ στο 70′ το πλασέ του Ρούμπεν κατέληξε στον Βάλε. Η ομάδα μας έφτασε στο γκολ στο 85′, γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως offside.Η ομάδα μας, δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να βρει διαδρόμους προς την εστία του Βάλε, έτσι η λευκή ισοπαλία ήταν αναπόφευκτο γεγονός.

Ανόρθωση: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Σεχού, Ερέρο, Σάντος, Βίκτορ, Μίτροβιτς, Ράγιος, Ολιβέιρα(61’ Κολούνγκα), Καλό(40′ Καμπρέρα), Άλβες.

Απόλλωνας:Βάλε, Σέρτζιο, Βινίσιους, Χάμπος, Βασιλείου, Σεμέδο, Μπεντόγια(83′ Ρεϋνόλντς), Πέδρο, Παπουλής(30′ Πελαγίας), Ντα Σίλβα, Πίεχ (46′ Πίεχ).

Κίτρινες: Ολιβέιρα, Ζοάο Βίκτορ, Ερέρο, Καμπρέρα / Κυριάκου, Μπεντόγια, Ρεϋνολτς

Κόκκινες: – / Σεμέδο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ