«Αναμένω ένα συναρπαστικό παιχνίδι»

Στην ιστοσελίδα balla.com.cy μίλησε ο προπονητής ποδοσφαίρου Νίκος Παναγιώτου σχετικά με το αυριανό ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Απόλλωνα.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι της Κυριακής:

«Είναι ένα παιχνίδι με τις δικές του ιδιαιτερότητες. Δεν έχει να χάσει τίποτα η Ανόρθωση. Κατάφερε να μπει στην εξάδα και κέρδισε και την ΑΕΚ στο κύπελλο. Φαίνεται ότι η Ανόρθωση μαζί με τον Απόλλωνα είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Κύπρο αυτή τη στιγμή, τόσο αγωνιστικά, όσο και βαθμολογικά και αναμένω ένα πολύ ανταγωνιστικό και συναρπαστικό παιχνίδι. Όσο αφορά τον Απόλλωνα, είναι στην καλύτερη του κατάσταση αυτή την περίοδο, όμως στο «Α. Παπαδόπουλος» συνήθως τα βρίσκει σκούρα».

Για τα θετικά και αρνητικά σημεία της κάθε ομάδας:

«Αν η ομάδα της Λεμεσού εκμεταλλευτεί τα κενά και τις αδυναμίες που έχει η Ανόρθωση σε κάποιους χώρους, χωρίς να του στοιχίσουν στο υπόλοιπο διάστημα στο παιχνίδι, τότε ίσως πάρει το προβάδισμα. Το ίδιο ισχύει και για την Ανόρθωση. Έδειξε να έχει βρει το εύκολο γκολ και να έχει αγωνιστικά ανεβάσματα. Τώρα η ομάδα του Απόλλωνα είναι πιο ποιοτική και αν παίξει με μυαλό τότε ίσως αυτή η ποιότητα γονατίσει την Ανόρθωση στο παιχνίδι».

Για το πως αντιμετώπιζε τα παιχνίδια ως ποδοσφαιριστής:

«Κοιτάξετε, είναι διαφορετικές οι συνθήκες και τα δεδομένα. Όμως ο κόσμος συνεχίζει να έχει αυτή τη δίψα είτε τότε, είτε τώρα. Θεωρώ ότι ο κόσμος της Ανόρθωσης παίζει το δικό του ρόλο στα εντός έδρας παιχνίδια και έχει ένα ιδιαίτερο παλμό. Είναι από τα παιχνίδια που γουστάρεις να παίζεις όταν είσαι ποδοσφαιριστής και το ίδιο ένιωθα και εγώ».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ