Θέλει το προβάδισμα ο Παντελή…

Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ, στο κύπελλο είναι ιδιαίτερα αμφίρροπα. Όταν ακόμη, η ομάδα της Λάρνακας ήταν ο απόλυτος κομπάρσος στο κυπριακό πρωτάθλημα, στο κύπελλο έβρισκε τον τρόπο να ήταν ο κακός μας δαίμονας.

Επί πρώτης προεδρίας Ανδρέα Παντελή, με την ΑΕΚ βρεθήκαμε αντιμέτωποι τρεις φορές για το κύπελλο, δύο σε νοκ-άουτ φάση και μία σε φάση ομίλων που στο τέλος πήρε το χαρακτήρα του νοκ-άουτ.

Ο απολογισμός στα νοκ-άουτ ήταν από μία πρόκριση.

Το 2006 η ομάδα μας αποκλείστηκε, με τους αγώνες να είχαν  επεισοδιακό χαρακτήρα λόγω των προβολέων. Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε με 2-0, στον επαναληπτικό στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου οι προβολείς μας πρόδωσαν με το σκορ να είναι στο 0-0, κάτι που με βάση το τότε καταστατικό έφερε όχι μόνο τη διακοπή του παιχνιδιού, αλλά και την επανάληψη του από την αρχή. Η ομάδα μας κάλυψε το σκορ από τα πρώτα 33 λεπτά, θυμίζουμε πως το παιχνίδι είχε διακοπεί στο 55′, πήρε προβάδισμα πρόκρισης στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στην εκπνοή η ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει και να πάρει την πρόκριση.

Την επόμενη χρονιά στα ημιτελικά, πήραμε εκδίκηση  παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό και την κατάκτηση του κυπέλλου. Κερδίσαμε την ΑΕΚ στο ΓΣΖ με 1-2, ενώ στον επαναληπτικό η ισοπαλία με 1-1, μας έφερε στον τελικό, εκεί όπου κερδίσαμε την Ομόνοια.

Όσο για το παιχνίδι στη φάση των ομίλων, η ΑΕΚ μας κέρδισε στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων και πήρε τη δεύτερη θέση με την ομάδα μας να μένει στην 3η και να αποκλείεται.

Ελπίζουμε το βράδυ της 8ης Μαρτίου, να βρει την ομάδα μας να προκρίνεται και τον Ανδρέα Παντελή να ζευγαρώνει τις προκρίσεις επί της ΑΕΚ και να παίρνει προβάδισμα…

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ