«Τα δώσαμε όλα με τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει» (δηλώσεις Ράγιο)

Στην κάμερα του balla μίλησε ο Ρούμπεν Ράγιος, λίγο μετά το προσωπικό του σόου στην «Αρένα». Ο κορυφαίος της ψεσινής αναμέτρησης αναφέρθηκε για την επάνοδό του μετά τον τραυματισμό, τον επαναληπτικό, αλλά και τον υπέροχο κόσμο της Ανόρθωσης.

Ο Ισπανός μας είπε πως για το παιχνίδι με την ΑΕΚ δούλεψαν πολύ, αποτέλεσμα που φάνηκε εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ είναι χαρούμενος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βοηθά την ομάδα του, δίνοντας την υπόσχεση πως όλοι μαζί θα παλέψουν μέχρι το τέλος για να κλείσει θετικά η χρονιά.

Ρούμπεν, συγχαρητήρια για νίκη, ένα σχόλιο για το παιχνίδι;
«Ευχαριστώ πάρα πολύ, είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Παλέψαμε πολύ ως ομάδα, τα δώσαμε όλα με τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει και είναι πολύ σημαντική η νίκη για την ομάδα.»

Περίμενες πως η Ανόρθωση θα κέρδιζε με 1-3;
«Δουλέψαμε για αυτό, δουλέψαμε για τη νίκη, ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, όμως προετοιμαστήκαμε για αυτό το παιχνίδι, το σκεφτόμασταν εδώ και μέρες, δουλέψαμε πολύ σε αυτό και τα αποτελέσματα φάνηκαν στο γήπεδο. Το 3-1 για εμάς είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.»

Για τον επαναληπτικό;
«Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, θα έρθουν και θα τα δώσουν όλα, το κύπελλο είναι σημαντικό για όλους. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, όμως πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, να κάνουμε αυτά που κάνουμε το τελευταίο διάστημα όπου βελτιωθήκαμε αισθητά και εάν το κάνουμε αυτό, είμαι βέβαιος πως θα πάνε όλα καλά και θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.»

Για την προσωπική του απόδοση και τα δύο τέρματα που πέτυχε;
«Είμαι χαρούμενος που βοηθώ την ομάδα, είτε με ασσίστ, είτε με γκολ όμως το πιο σημαντικό για μένα είναι δουλειά για την ομάδα. Δίνω τα πάντα, το 100% των δυνατοτήτων μου, μερικές φορές κάνω λάθη άλλες φορές τα πάω καλύτερα. Είμαι χαρούμενος που σημείωσα δύο τέρματα, προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος κάθε παιχνίδι και να βελτιώνομαι. Προέρχομαι από τραυματισμό και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και προσφέρω με την απόδοση μου στην ομάδα.»

Το μήνυμα του στον κόσμο;
«Είμαι πολύ ευχαριστημένοι με τον κόσμο μας, έρχονται και μας υποστηρίζουν και όπως είπα την περασμένη βδομάδα είναι σημαντικό κομμάτι του συλλόγου. Όλοι μαζί θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και ελπίζω το τέλος της χρονιάς να έχει θετικό αποτέλεσμα.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ