Όλα για όλα την Δευτέρα!

Αρκετά καλή παρουσία και μια σημαντική νίκη επί του πρωτοπόρου Παφιακού πήρε η πετοσφαιρική Ανόρθωση στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας επικράτησε με 3-1 σετ (21-25, 25-17, 25-23,25-21) επί ενός αδιάφορου αντιπάλου, αφού οι Πάφιοι είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά. Αυτό το αποτέλεσμα δεν μας έφτασε για να μπούμε στην τετράδα με την Ανόρθωση να τερματίζει πέμπτη και ισόβαθμη με τον τέταρτο ΑΠΟΕΛ όμως υστερεί σε αριθμό νικών.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται αποκλειστικά στο θεσμό του κυπέλλου και τις διπλές αναμετρήσεις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα με τον Παφιακό για τα ημιτελικά. Τη Δευτέρα(20/2) στο «Θεμιστόκλειο» και την Παρασκευή(24/2) στην αίθουσα «Αφροδίτη».

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(ΑΝΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Mοσχοβάκης, Κνέζεβιτς, Ροντόλφο, Αποστόλου, Παπαϊωάννου, Φάϊφερ, – Λίιμπερο: Σαββίδης. – Αλλαγές: Παναγιωτίδης, Γ. Κοντός, Σπύρου, Παν. Χρυσοστόμου.

GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ(M. ΓΚΡΕΣΙΤΣ): Ευσταθίου, Οικονομίδης, Βερίσιμο, Ανδρέου, Ασπιώτης, Κωνσταντινίδης – Λίμπερο: Αντωνίου – Αλλαγές: Σωκράτους, Μίλεφ, Ανθής, Χρυσοστόμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ