Καρμιώτισσα 1 – 4 Ανόρθωσις: Με τεσσάρα την πέμπτη σερί

Την πέμπτη της συνεχόμενη νίκη σημείωσε απόψε η ομάδα μας, επί της Καρμιώτισσας με 1-4. Νίκη η οποία έφερε την ομάδα μας, με τον καλύτερο τρόπο στην έκτη θέση. Δύο γκολ πέτυχε ο Ράγιος και από ένα οι Άλβες και Ολιβέιρα.

ΕΝΤΕΚΑΔΑ
Μια αλλαγή πραγματοποίησε ο Ρόνι Λέβι σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ, αντικαθιστώντας τον τιμωρημένο Βίκτορ με τον Αγκιλάρ. Ο Ισπανός ήταν δίδυμο στην άμυνα με τον Ερέρο καθοδηγούμενοι από τον Κόπριβετς, ενώ τα άκρα κάλυψαν οι Γκάμπριελ και Σάντος. Στη μεσαία γραμμή προωθήθηκε ο Σιβού μαζί με τους Μίτροβιτς και Ράγιο, ενώ τη γραμμή κρούσης συγκρότησαν οι Καλό, Ολιβέιρα και Άλβες.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Ονειρικό ήταν το ξεκίνημα στην αναμέτρηση μιας και μόλις στο 2ο λεπτό ο Άλβες πήδηξε πιο ψηλά από όλους μετά από εκτέλεση φάουλ του Ράγιο, διαμορφώνοντας το 0-1. Το δυναμικό ξεκίνημα της Ανόρθωσης επιβραβεύτηκε στο 9ο λεπτό με τον Καλό να πατά περιοχή, να ανατρέπεται από τον Καϊρίνο και τον Ράγιο να είναι εύστοχος από τα έντεκα βήματα για το 0-2.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ολιβέιρα κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με σουτ στην κίνηση τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, με τους γηπεδούχους να απειλούν για πρώτη φορά στο 22ο λεπτό με εξ επαφής κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ. Στο 26ο λεπτό ο Μίτροβιτς έκανε το σουτ στην κίνηση που κατέληξε στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ μια κεφαλιά του Σιβού εφτά λεπτά αργότερα δεν βρήκε πλεκτό. Στο 40ο λεπτό ο Κόπριβετς δήλωσε παρών σε πλασέ του Πόλιανετς με την Ανόρθωση να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων μιας και στο 44ο λεπτό ο Ράγιος εκτέλεσε εύστοχα και δεύτερο πέναλτι που κέρδισε γι’ άλλη μια φορά ο Καλό.

Δεύτερο ημίχρονο

Καλύτερη ήταν η ομάδα μας στα πρώτα στάδια του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο το σου του Καλό εντός της περιοχής κατέληξε άουτ, ενώ το σουτ του Άλβες αποκρούστηκε σε κόρνερ.

Στη συνέχεια  από το 55′ και μετά, η Καρμιώτισσα είχε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι, βρίσκοντας και χάνοντας ευκαιρίες, με τον Κόπριβετς να κρατά το μηδέν.

Στο 65′ όμως, οι γηπεδούχοι έβαλαν ένα τέλος στην αστοχία τους, με τον Αντάμοβιτς να πλασάρει εύστοχα τον Κόπριβετς και να μειώνει σε 1-3.

Η Καρμιώτισσα ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 82′ λίγο έλειψε να μειώσει ακόμη περισσότερο, όταν ο Βαττής κέρδισε πέναλτι, ανέλαβε την εκτέλεση με την μπάλα όμως να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Κόπριβετς. Νέο διπλό δοκάρι για την Καρμιώτισσα είχαμε στο 88′ ωστόσο το σουτ του Μπάρμπαρο σταμάτησε στο αριστερό κάθετο και στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σλοβένου κήπερ.

Η τελευταία λέξη άνηκε στην ομάδα μας, στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Ολιβέιρα εκμετάλλευτηκε την πάσα πάρε βάλε του Γιαννούλη και από κοντά έγραψε το 1-4.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ