ΚΑΛΙΑ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑ!

Το τμήμα βόλεϊ γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ακολουθά πιστά το μοντέλο λειτουργίας του που χαράχθηκε στο ξεκίνημα της περιόδου χωρίς να παρεκκλίνει ούτε ένα εκατοστό από την πορεία του. Το είπαμε από την αρχή: Ακολουθούμε ένα μοντέλο που στόχο έχει τη δημιουργία προοπτικής. Προοπτική τόσο για το περήφανο αυτό τμήμα του Συλλόγου μας, όσο και για το κυπριακό βόλεϊ γενικότερα.

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου αποφάσισε να ακολουθήσει τον δύσκολο δρόμο. Με στόχο τη συνεχή βελτίωση, την περηφάνια και την αξιοπρέπεια. Με δεδομένη την αδυναμία εκτόξευσης του προϋπολογισμού στα ύψη και της απόκτησης πολλών ακριβοπληρωμένων ξένων παικτριών, αποφασίστηκε να στηριχθούμε πρωτίστως στις δικές μας δυνάμεις.
Η προδιαγραφόμενη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου μας χαροποίησε αφάνταστα κι είναι σίγουρα μία τεράστια επιτυχία. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν και τους καλούμε να είναι δίπλα στην ομάδα σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες της. ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ, ΚΑΛΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Μόνο η ΚΑΛΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, τα μέλη της οικογένειάς της και όσοι είναι κοντά στο τμήμα γνωρίζουν τι θυσίες έχει κάνει από την αρχή της σεζόν για να αγωνίζεται με τον ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ. Έκλεισε τ’ αυτιά στις… σειρήνες ενός πρωτόγνωρου και αλλοπρόσαλλου σκηνικού για τα δεδομένα του κυπριακού βόλεϊ γυναικών και ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗΓΟΣ ηγήθηκε της ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ. Δίπλα στα πιτσιρίκια μας, αρχηγός, μαέστρος και καθοδηγητής!

ΚΑΛΙΑ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑ!

Πηγή: Anorthosis Women Volleyball Team

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ