Για Ολιβέιρα, Ράγιος και Άλβες

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του super sport fm, μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ανόρθωσης, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Αναγέννηση, αλλά επίσης και στους νεαποκτηθέντες Ολιβέιρα και Άλβες αλλά και στον Ράγιος.

«Πάμε ενισχυμένοι με τα νέα αποκτήματα αλλά θα λείψει ο Αγκιλάρ. Θεωρητικά είμαστε το φαβορί αλλά είδαμε τι πάθαμε σε προηγούμενα παιχνίδι. Η Αναγέννηση ‘έχει κάθε εβδομάδα καλές παρουσίες, αξιοπρεπείς εμφανίσεις και θα πρέπει εμείς θα πάμε σοβαροί για να πάρουμε το παιχνίδι. Θα ξέρουμε και το αποτέλεσμα του Νέα Σαλαμίνα-Ερμής» είπε αρχικά.

Για την ετοιμότητα του Ολιβέιρα…
«Έπαιξε πρόσφατα σε κάποια φιλικά, είναι αρκετά καλά σε θέμα φυσικής κατάστασης. Είναι θέμα του προπονητή αν θα τον χρησιμοποιήσει. Και ο Άλβες είναι σε καλή κατάσταση. Ο Ολιβέιρα θα πρέπει ν εγκλιματιστεί κιόλας»

Για τον Ράγιος…
«Ο Ράγιος όσο ήταν τραυματίας δούλευε για να επιστρέψει το συντομότερο. Είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής τον οποίο χρειαζόμαστε. Γενικότερα η ψυχολογία είναι πολύ καλή, ανέβηκε και ο Βίκτορ και ο Κολούγκα, ενώ η ομάδα συνολικά παρουσιάζεται βελτιωμένη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ