Επικίνδυνος…

Ιδιαίτερα επικίνδυνος, μπορεί να χαρακτηριστεί ο διαιτητής Λούκας Σωτηρίου.

Ο κ. Σωτηρίου στη φετινή χρονιά, διαιτήτευσε τρία παιχνίδια της ομάδας μας, με τα παιχνίδια να συνοδεύονται από ισάριθμες ήττες και πολλά παράπονα.

Αρχικά στο παιχνίδι με την Ομόνοια, έκλεισε τα μάτια του σε πέναλτι πάνω στον Καμπρέρα, για δώσει αργότερα πέναλτι της Ομόνοιας και μάλιστα αμφισβητούμενο. Στον πειθαρχικό τομέα είχε εκνευρίσει, όπως επίσης και στις «αθώες» φάσεις της μεσαίας γραμμής.

Τα ίδια περίπου ίσχυσαν και στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, αφού από δικό του φάλτσο σφύριγμα προήλθε το γκολ του ΑΠΟΕΛ, ενώ στο ίδιο μήκος κυμάνθηκε η διαιτησία του στο  παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές μας να εκνευρίζονται από τις αποφάσεις του.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ προ μηνός, όσες καρτές δεν έδειξε στους Λευκωσιάτες τις έδειξε σε ένα ημίχρονο στην ομάδα μας, που πριν κλείσει το ημίχρονο ήταν ήδη στον αθλητικό δικαστή για αντιαθλητικό παιχνίδι, με τον Σωτηρίου να δείχνει πέντε κίτρινες.

Ο χαρακτηρισμός επικίνδυνος είναι και λίγος, μιας και στη φετινή χρονιά, οι διαιτησίες του μας άφησαν παραπονεμένους και αδικημένους.  Ελπίζουμε και προσδοκούμε, τη Δευτέρα το βράδυ να μη χρειαστεί να ασχοληθούμε ξανά μαζί του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ