Εκεί πάει ο Βίκτορ (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Με τις καλύτερες υπό τις περιστάσεις συνθήκες προετοίμασε την Ανόρθωση ο Ρόνι Λέβι για τον αυριανό (05/02) αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας στις 17:00 στο «Παπαδόπουλος».

Ο Ισραηλινός τεχνικός έχει στην διάθεση του και τα 4 αποκτήματα από την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου και έτσι τη νίκη ώστε να εκμεταλλευτεί τα στραβοπατήματα των συν-διεκδικητών της 6ης θέσης, Ερμή και Σαλαμίνα που αγωνίζονται μεταξύ τους.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας θα παραταχθούν οι Ζοάο Βίκτορ και Ερέρο με τον πρώτο να αντικαθιστά τον τραυματία Αγιλάρ ενώ στα άκρα θα τοποθετηθούν οι Γκάμπριελ δεξιά – Σάντος αριστερά.

[vfv id=”102″]

Στον χώρο του θα περίμενε κανείς πως θα δει τον Ρούμπεν Ράγιος να αγωνίζεται στη φυσική του θέση που είναι αυτή του επιτελικού μέσου… όμως οι ανάγκες θεωρούμε πως αναγκάζουν τον Λέβι να παρατάξει κέντρο με τους Σιβού, Μίτροβιτς και Οικονομίδη.

Στην επίθεση τώρα υπάρχει και η εξαιρετική λύση του Άλβες όμως θα πάμε με το σενάριο που ο Λέβι θα θέλει να τον ενσωματώσει σιγά – σιγά αναλογιζόμενοι το εύρος του αντιπάλου. Έτσι θεωρούμε πως η επιθετική γραμμή θα αποτελείται από τους Ράγιος στα δεξιά, Καρλίτος στα αριστερά και στην κορυφή ο Καπρέρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ