«Δεν μπορούμε να μιλάμε για τελικό»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» σχετικά με τον χθεσινοβραδινό αγώνα με την ΑΕΚ, τον επερχόμενο με την Καρμιώτισσα, τον κόσμος αλλά και την διαφοροποιημένη κατάσταση μετά την έλευση του Ανδρέα Παντελή.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Το χθεσινό ματς :«Έχει τελειώσει μόνο το πρώτο μέρος. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα πετυχαίναμε περισσότερα γκολ. Ήμασταν καλύτεροι. Κρατάμε το προβάδισμα και βλέπουμε το ματς με τη Καρμιώτισσα. Η εμφάνιση αφήνει άπαντες ικανοποιημένους. Θέλουμε τέτοιες εμφανίσεις. Υπάρχει όμως επαναληπτικός. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και όταν θα έλθει ο επαναληπτικός, γιατί έχουμε δυο ματς πρωταθλήματος, θα είμαστε έτοιμοι».

Κόσμος :«Ενθουσιασμός ναι υπάρχει αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για τελικό ακόμη. Σημασία έχει ότι ο κόσμος είναι κοντά. Τον ευχαριστούμε για τη δυναμική του και τον καλούμε να μείνει κοντά. Όταν ρωτήθηκε ο Ρόνι Λέβι γιατί άλλαξαν τα πράγματα μίλησε για τους παίκτες που ήλθαν τη διοίκηση και τον κόσμο που επέστρεψε».

Αγωνιστικά:« Ο Βίκτορ είναι απών λόγω καρτών».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ