«Χαιρόμαστε πολύ…»

Πρέπει να φτάσουμε στην κορυφή και μπορούμε να κερδίσουμε το κύπελλο, αναφέρει με δηλώσεις του ο Ρούμπεν Ράγιο, στα πλαίσια της βράβευσης του ως stoiximan MVP για την αγωνιστική που μας πέρασε. Στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς τον κόσμο, λέγοντας πως χαίρεται πολύ που τον βλέπει στις εξέδρες να βοηθά την ομάδα μας.

Τι άλλαξε στην ομάδα;

«Ήρθε ο νέος προπονητής με θετική ενέργεια και σε δυο μήνες βελτιωθήκαμε πολύ όσον αφορά τη φυσική κατάσταση, την τακτική μας και το δέσιμο της ομάδας που είναι πολύ σημαντικό. Φάνηκε ο χαρακτήρας της ομάδας μας περισσότερο απ’ ότι πριν. Εκεί που βελτιωθήκαμε πολύ και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η Ανόρθωση;

Πρέπει να φθάσουμε στην κορυφή, πρέπει να παλέψουμε και να μπούμε στα πλεί οφ και μετά έχουμε το κύπελλο που είναι πολύ σημαντικό, το οποίο πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και έχει μεγάλη σημασία να κάνουμε κάτι πολύ καλό φέτος για την Ανόρθωση.

Για το παιχνίδι με τη Δόξα; Που θα κριθει:

Θα είναι αρκετά δυνατό και δύσκολο παιχνίδι σίγουρα και θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε από την αρχή. Η Δόξα είναι μία πολύ δεμένη ομάδα που παίζει πολύ δυνατά στους αγώνες της, άρα πιστεύουμε ότι αν συνεχίσουμε όπως στις τελευταίες βδομάδες στο 100%, αν δείξουμε το χαρακτήρα και το πνεύμα όπως στα προηγούμενα ματς θα είμαστε εντάξει.

Το μήνυνα για τον κόσμο:

Οι φίλαθλοι είναι ένα πολύ σημαντικό και μεγάλο κομμάτι της ομάδας, ειδικά για μας τους παίκτες. Σας χρειαζόμαστε να είστε μαζί μας στα γήπεδα, χαιρόμαστε πάρα πολύ να σας βλέπουμε στην εξέδρα και η παρουσία σας στους αγώνες μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Σας ευχαριστούμε

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ