Αποθέωσε Ράγιος! Ο καλύτερος παίκτης στην Κύπρο!

Τον Ρούμπεν Ράγιο αποθέωσε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Σάββας Πηλακούτας, τονίζοντας πως ο Ισπανός είναι ο καλύτερος παίκτης σητν Κύπρο. Μεταξύ άλλων ο Πηλακούτας σχολίασε πέρα από τη νίκη και την επερχόμενη κλήρωση του κυπέλλου.

Για το παιχνίδι χθες και τη συνέχεια: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Μπορεί να πετύχαμε το πρώτο γκολ στο 18ο λεπτό και να είχαμε πολλές φάσεις για κάποιο άλλο γκολ, ωστόσο δεν ήρθε και τα πάντα ήταν ρευστά. Όμως, στο τέλος ήρθαν τα γκολ και πήραμε ακόμη μία νίκη. Κρατάμε την εμφάνιση και την άνοδο της ομάδας. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε συνέχεια. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Αντιθέτως, για μας τώρα έχει ξεκινήσει η μάχη για την εξάδα και θέλουμε να πετύχουμε αυτό τον στόχο, ασχέτως εάν δεν αντικατοπτρίζει το μέγεθος της Ανόρθωσης, που πρέπει πάντα να βλέπει τις πρώτες θέσεις».

Για την παρουσία του Ράγιος: «Η επιστροφή του Ράγιος και πόσο σημαντική είναι για την Ανόρθωση, το είδαμε μέσα στο γήπεδο. Εκτός από το γκολ, είδαμε το τρόπο που πασάρει και βοηθά τους συμπαίκτες του. Είναι ο καλύτερος παίκτης στην Κύπρο, στην θέση που αγωνίζεται και αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία. Τόσο από τον Ράγιος, όσο και από τους υπόλοιπους παίκτες περιμένουμε πολύ περισσότερα στην συνέχεια».

Για το κύπελλο: «Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει και θέλουμε να διακριθούμε μέσα από αυτόν. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, στόχος μας είναι να διακριθούμε στον θεσμό. Και για να μπορείς να διακριθείς θα πρέπει να περάσεις από οποιοδήποτε αντίπαλο. Περιμένουμε την κλήρωση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ