Αποδυναμωμένη αλλά αυτός θέλει προσοχή

Τον δρόμο προς την δεύτερη κατηγορία πήρε η Αναγέννηση Δερύνειας μιας και δεν κατάφερε να σταθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα παρά τα αρκετά πολύ καλά παιχνίδια που πραγματοποίησε κατά την διάρκεια του.

Η ομάδα της Αναγέννησης κατεβαίνει αποδυναμωμένη μιας και ο κινητήριος μοχλός της ομάδας, ο Μπριζίτο άλλαξε φανέλα και πια θα αγωνίζεται με τη Νέα Σαλαμίνα στην προσπάθεια που θα κάνει η συμπολίτισσα για την είσοδό της στην εξάδα.

Απώλεια για τους αυριανούς αντιπάλους θεωρείται και ο πρώην προπονητής της Σάβαβς Πουρσαϊτίδης ο οποίος για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος θα έχει υπο την ευθύνη του την Δόξα Κατωκοπιάς με στόχο την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία.

Παρόλα αυτά, στο ρόστερ τους υπάρχει ποιότητα και αν η Ανόρθωση παρουσιαστεί χαλαρή, η ζημιά μπορεί να γίνει κυρίως από τον Φουρτάδο. Ο Πορτογάλος επιθετικός διαθέτει αρκετή ταχύτητα, ξεπέταγμα, ισχυρή σωματική διάπλαση ενώ μπορεί και να σκοράρει από μακριά χρησιμοποιώντας το δυνατό του σουτ.

Αν αυτός καθώς και ο Βέσλεμ περιοριστούν σωστά τότε θα ευκολυνθεί το έργο του Λέβι για την βαθμολογική άνοδο της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ