Αυτό θα πει ενίσχυση! Ασσίστ και οι τέσσερις νεοφερμένοι!

Ελάχιστο χρονικό διάστημα χρειάστηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης για να δείξει την εκρηκτικότητα και τη διεμβολιστική ικανότητα που τον συνοδεύει, μοιράζοντας χθες την τελική πάσα προς τον Φελίπε Ολιβέιρα για το τελικό 1-4. Ο Ελλαδίτης ακραίος αμυντικός είναι ο μοναδικός νεοφερμένος χωρίς σημαντικό χρόνο συμμετοχής, ωστόσο το χθεσινό παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί μεταβατικό για περισσότερους από έναν λόγους.

Στο δια ταύτα ο Γιαννούλης έκλεισε το «καρέ» των νεαποκτηθέντων με ασσίστ στο ενεργητικό τους, μιας και προηγήθηκαν αυτές των Μίτροβιτς, Ολιβέιρα και Άλβες. Ο τελευταίος ήταν αυτός που έβαλε το λιθαράκι του ώστε η Ανόρθωση να φύγει με το διπλό από την «Αρένα» την Τετάρτη και να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου, με την πάσα προς το Ράγιο στο πρώτο γκολ.

Απόσβεση ξεκίνησε γρηγορότερα ο Μίτροβιτς με τον Σέρβο μέσο να μοιράζει ασσίστ στους αγώνες με Ερμή, Δόξα και Εθνικό είτε με κάθετες πάσες, είτε με εκτελέσεις κόρνερ. Την σκυτάλη πήρε ο Ολιβέιρα ο οποίος εκτός από σκόρερ ήταν και δημιουργός στον αγώνα που έγινε στο «Μακάρειο» με τη Δόξα, ενώ έτοιμο γκολ είχε δώσει στον Άλβες και στον εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό ώστε να γίνει προσωρινά το 2-2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ