ΑΕΚ – Ανόρθωσις 1-3: Ψυχάρες τα κορίτσια και ολοταχώς για κύπελλο!

Μεγάλη νίκη πέτυχε απόψε η ομάδα μας, για τα προημιτελικά του θεσμού του κυπέλλου, μιας και επικράτησε της ΑΕΚ με 1-3 σετ, βάζοντας έτσι  γερά θεμέλια πρόκρισης στην ημιτελική φάση.

Με άσχημο τρόπο ξεκίνησε το πρώτο σετ για την ομάδα μας, με την ΑΕΚ να ξεφεύγει στο σκορ. Ωστόσο, στην πορεία του σετ, οι πετοσφαιρίστριες μας έτρεξαν ένα σερί, που της έφεραν κοντά στην ολική ανατροπή, κάτι που δεν συνέβη στο τέλος, με την ομάδα μας να ηττάται με 25-20.

Το δεύτερο σετ ήταν εκ διαμέτρου αντίθετο. Οι πετοσφαιρίστριες μας, μπήκαν δυνατά και απέκτησαν σοβαρό προβάδισμα μέχρι και 8 πόντους. Στη συνέχεια η ΑΕΚ ισορρόπησε, έτρεξε το δικό της σερί, ωστόσο στο τέλος η ομάδα μας κατάφερε να αποκτήσει το σετ με 25-23.

Το τρίτο σετ, ήταν πραγματικό ντέρμπι από την αρχή, με το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο πόντο. Στο τέλος η ομάδα μας, χάρις σε 2 άσσους, κατέκτησε το σετ με 25-22, παίρνοντας το προβάδισμα στον αγώνα με 1-2 σετ.

Το τέταρτο σετ, αν και ξεκίνησε με κακό τρόπο, στην πορεία τα κορίτσια μας, όχι μόνο ισορρόπησαν αλλά έφεραν τα πάνω κάτω και πήραν σοβαρό προβάδισμα μέχρι και 16-12, με την ΑΕΚ όμως να αντιδρά, τα κορίτσια του Φοίνικα όμως δεν ήταν διατεθειμένα να χάσουν τη μεγάλη νίκη, κατακτώντας το σετ με 25-22.

Μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα, η οποία έθεσε γερές βάσεις πρόκρισης, για τον επαναληπτικό στην έδρα μας την άλλη Τρίτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ