«Τρένο» οι Νεανίδες

«ΤΡΕΝΟ» ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!

Σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής περιόδου, η ομάδα Βόλεϊ Νεανίδων της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ήταν συνεπέστατη. Νίκησε στο Αθλητικό μας Κέντρο στη Λευκωσία (πρώην ΑΤΙ) τον Απόλλωνα με 3-0 σετ (25-18, 25-18, 28-26) κι έκανε το πιο καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 2016 -17. Οι Νεάνιδες της Ανόρθωσης είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του Πρωταθλήματος, σε εννέα αγώνες έχει εννέα νίκες με μοναδική απώλεια ένα χαμένο σετ και ξέφυγε στην κορυφή της βαθμολογίας στο +6.

Κόντρα στον Απόλλωνα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση και διαθέτει μερικές εξαιρετικές παίκτριες, το συγκρότημα του Μιχάλη Φωτίου κέρδισε τα πρώτα δύο σετ με σχετική ευκολία (25-18, 25-18). Στο τρίτο σετ έγινε φοβερό παιχνίδι, τα κορίτσια μας επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους, πήραν το σετ με 28-26 και χειροκροτήθηκαν θερμά από τους πολυάριθμους φίλους τους στην εξέδρα.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τις ακόλουθες παίκτριες: Γεωργία Κωνσταντίνου, Ελένη Κακουρή, Ελένη Κολοκοτρώνη, Γεωργία Σταυρινίδου, Μαρίνα Κολοκοτρώνη, Μαρκέλα Παπαγεωργίου και Βασιλεία Κωνσταντίνου (λίμπερο). Την ομάδα μας αποτελούν επίσης οι Κατερίνα Γιασουμή, Τζορτζίνα Γκορτούν, Νατάσα Γιασουμή, Θάλεια Χριστοπούλου, Αίγλη Ευγενίου, Μελίνα Λοϊζίδου.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους της ομάδας μας που έδωσαν μαζικά το «παρών» τους στο ΑΤΙ και γενικά όλους αυτούς που στηρίζουν το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Υ.Γ.2: Θερμά συγχαρητήρια και στην ομάδα των Εφήβων της Ανόρθωσης που νίκησε τη Νέα Σαλαμίνα, είναι αήττητη μετά από εννέα αγώνες κι είναι αγκαλιά με τον τίτλο της πρωταθλήτριας!

Πηγή: Anorthosis Women Volleyball Team

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ