Τους σουλούπωσε ο Λέβι

Ένα από τα πρώτα στοιχεία με τα οποία καταπιάστηκε ο Ρόνι Λέβι με τον ερχομό του στην Ανόρθωση, ήταν η βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας και η μείωση των αβίαστων λαθών που γκρέμιζαν όσα η ομάδα έκτιζε. Ο Ισραηλινός τεχνικός δοκίμασε αρκετούς παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας ξεκινώντας με Σιβού και εν συνεχεία δίνοντας ευκαιρίες σε Αγκιλάρ ενώ δεν δίστασε να «βαφτίσει» ακραίο αμυντικό τον Ρέινα.

Παρόλο που ούτε οι… γκέλες εξαλείφθηκαν, ούτε πολλοί βαθμοί ήρθαν, ο τελευταίος μήνας δείχνει το έργο του Λέβι και ότι η προσπάθειά του πιάνει τόπο. Η Ανόρθωση κράτησε το μηδέν παθητικό στους τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες, ενώ το μοναδικό γκολ που είναι η εξαίρεση στον κανόνα, ήρθε από το σημείο του πέναλτι. Με άλλα λόγια η εστία του Κόπριβετς έχει να παραβιαστεί με το παιχνίδι σε εξέλιξη από τις 17 Δεκεμβρίου και την εκτός έδρας ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα.

Βέβαια για να μπορούμε να μιλούμε για ομάδα και αξιόμαχο σύνολο, ανάλογη βελτίωση θα πρέπει να δούμε και επιθετικά, εκεί όπου μένουμε άπρακτοι στους τελευταίους δύο αγώνες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ