Με τον Πελέ στα χαφ ο Λέβι (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Η πρώτη αγωνιστική του ημερολογιακού έτους 2017 βρίσκει την Ανόρθωση να αντιμετωπίζει την ΑΕΖ Ζακακίου στο «Παφιακό Στάδιο» ήτοι δηλωμένη έδρα της αντιπάλου, ομάδα της Λεμεσού.

Ο Ρόνι Λέβι φαίνεται πως δεν μπορεί να έχει αρκετές πιθανότητες για να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ρίος Ρέινα ο οποίος έχασε αρκετές προπονήσεις ενώ δηλώθηκε και από την επίσημη στο καθιερωμένο της pre game, ως αμφίβολος. Εξαιρετικά αμφίβολος κρίνεται και ο Ρούμπεν Ράγιος ο οποίος ταλανίζεται από τραυματισμό που «κρατάει» από το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Από εκεί και πέρα δεν φαίνεται να προκύπτει κάποιο άλλο πρόβλημα, έτσι ο Ισραηλινός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια και τους Αγκιλάρ – Ερέρο στο κέντρο της άμυνας. Στο αριστερό άκρο επιστρέφει ο Γκιγιέρμε Σάντος ενώ στο δεξί θεωρούμε πως ο Καλδερόν κερδίζει στο νήμα τον Γκάμπριελ ο οποίος είναι και στο όριο των καρτών για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

[vfv id=”94″]

Στον χώρο του κέντρου τώρα, θεωρούμε πως ο Ρόνι Λέβι θα προφυλάξει τον Ισπανό Ρούμπεν Ράγιος και δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του ενόψει και των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν. Στα χαφ θα παραταχθούν οι Βίκτορ και Σιβού ενώ πιθανότερος αντικαταστάτης του Ράγιος θα είναι ο Πελέ.

Στην επίθεση η Ανόρθωση αναμένεται να παραταχθεί με την ίδια τριάδα όπως και με τον Άρη, με τους Ίσμα και Καρλίτος στα άκρα και τον Καμπρέρα στην κορυφή της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ