Στροφή στη μεγάλη πρόκληση για το κύπελλο

Στροφή στο κύπελλο για την ομάδα μας, που τη Δευτέρα (16/1) το βράδυ στις 20:45, θα φιλοξενήσει στο Κίτιον την ΑΕΛ, για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου.

Το γεγονός πως τα παιχνίδια είναι διπλά, κάνει την αναμέτρηση ιδιαίτερη, μιας και ο στόχος της ομάδας μας, θα είναι να πάρει το σκορ, που θα της επιτρέπει να κυνηγήσει την πρόκριση στη Λεμεσό.
Ο Γιώργος Κυριάκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ραφίνηα, ο οποίος είναι τιμωρημένος ένεκα της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στον προημιτελικό με τον ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, παρά την απουσία του Βραζιλιάνου, οι φουτσαλιστές μας είναι έτοιμοι να καλύψουν το κενό του Βραζιλιάνου και να πάρουν σκορ που θα μας δίνει πιθανότητες πρόκρισης.

Σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να φτιάξει την ατμόσφαιρα που μόνο αυτός μπορεί και να δώσει φτερά στα πόδια των παικτών μας. Μετά από απαίτηση της αστυνομίας, στις εισόδους του σταδίου θα γίνεται ταυτοποίηση στοιχείων. Σημειώνουμε, πως τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι, μιας και αυτό είναι για την ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Πηγή: Anorthosis Famagusta Futsal

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ