Παντελή: «Είχα ενδιαφερθεί…»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Super Sport FM, έκανε ο Ανδρέας Παντελή, σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις που προέκυψαν και τις συναντήσεις της Τετάρτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παντελή:

«Εγώ είχα ενδιαφερθεί και κατέθεσα μία συγκεκριμένη πρόταση, την οποία γράψατε και επιβεβαιώθηκε. Αυτό που θέλω να σας πω σήμερα, είναι ότι το ενδιαφέρον μου παραμένει αλλά δεν θεωρώ εαυτόν με την ταπέλα του ενδιαφερόμενου, όπως βγήκε προς τα έξω. Είμαι ένας Ανορθωσιάτης πρώτα απ’όλα με διάθεση να βοηθήσω και αυτή τη φορά το σωματείο και την ομάδα που είναι στη γνωστή δύσκολη φάση. Ξεκαθαρίζω όμως τα εξής. Θεωρώ πως είναι λάθος να εισέλθει η Ανόρθωση σε μία κατάσταση όπου π.χ θα τεθούν δύο η περισσότεροι ενδιαφερόμενοι να διοικήσουν γιατί αναπόφευκτα θα δημιουργηθεί εκ νέου εσωστρέφεια και πολύ πιθανόν να οδηγηθούμε εκ νέου σε διχόνοιαΔηλαδή, ο Ανδρέας Παντελή θα έχει τους δικούς του και κάποιος άλλος επίσης τους δικούς του. Αν πάρει την εντολή ένας από τους δύο, το πιθανότερο ο άλλος να έχει πρόβλημα.
Άρα λοιπόν, ναι μεν ενδιαφέρομαι, όμως δεν υπάρχει περίπτωση να μπω σε μία διαδικασία αξιολόγησης και κρίσης. Πόσο μάλλον όταν εγώ έθεσα τις προτάσεις μου με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο εδώ και αρκετές μέρες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ