Όγδοη σερί νίκη!

Με το δεξί στη νέα χρονιά και στον β’ γύρο του Παγκύπριου Πρωταθλήματος μπήκαν οι Νεάνιδες της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Η ομάδα του Μιχάλη Φωτίου παρά τις ελλείψεις και το κύμα κρυολογήματος και ιώσεων της εποχής, νίκησε εκτός έδρας τον Πανιδαλιακό με 3-0 σετ (25-21, 25-16, 26-24) και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα κορίτσια μας που σε 8 αγώνες μετρούν ισάριθμες νίκες, είχαν καλή απόδοση και ιδιαίτερα στο τρίτο σετ, όταν ο Πανιδαλιακός είχε ένα σημαντικό προβάδισμα (18-11, 22-17) βρήκαν τις ψυχικές δυνάμεις κι έφτασαν στη νίκη χωρίς απώλειες.

Η επόμενη αγωνιστική, το ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, Η ΩΡΑ 12:30 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΤΙ, είναι μία από τις κρισιμότερες του φετινού πρωταθλήματος, αφού οι Νέανιδές της Ανόρθωσης Αμμοχώστου υποδέχονται τον Απόλλωνα (βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας) και θέλουν τη νίκη για να πραγματοποιήσουν το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Απέναντι στον Παναιδαλιακό αγωνίστηκαν οι ακόλουθες παίκτριες: Μαρκέλα Παπαγεωργίου, Γεωργία Κωνσταντίνου, Ελένη Κακουρή, Θάλεια Χριστοπούλου, Τζορτζίνα Γκορτούν, Μαρίνα Κολοκοτρώνη, Βασιλεία Κωνσταντίνου (λίμπερο), Κατερίνα Γιασουμή, Αίγλη Ευγενίου, Γεωργία Σταυρινίδου, Χριστίνα Γεωργιάδου, Ανδρομάχη Σαββίδου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ