Μίλησε ο Γιαννούλης! Ήρθα να αποδείξω την αξία μου

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τον δανεισμό του στην Ανόρθωση τονίζοντας ότι θα επιστρέψει καλύτερος και πιο δυνατός στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε για:

– το αν έχει υπογράψει: «Δεν έχω υπογράψει ακόμη. Μέσα στη μέρα θα υπογράψω όμως».

– τα συναισθήματα του μετά την αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ και το δανεισμό στην Ανόρθωση: «Είμαι αρκετά χαρούμενος. Έρχομαι εδώ για να πάρω αγωνιστικό ρυθμό και να επιστρέψω καλύτερος. Μου αφήνει μια πίκρα η αποχώρηση αλλά με παρηγορεί ότι θα πάρω χρόνο συμμετοχής».

– το εάν μπορούσε να κάνει περισσότερα πράγματα: «Δεν πήρα τις ευκαιρίες που περίμενα και για αυτό ήρθα εδώ για να αποδείξω την αξία μου. Στη Βέροια έπαιξα σχεδόν 30 παιχνίδια για αυτό κατάφερα να δείξω πράγματα».

– τους στόχους του στην Ανόρθωση: «Θέλω να έρθω να παίξω, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και από εκεί και πέρα ότι προκύψει».

– τον λόγο που ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να είναι ψηλά στη βαθμολογία: «Όλοι βλέπουν ότι ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά δεν έχει τα ανάλογα αποτελέσματα. Δυσκολεύεται στο γκολ. αλλά βλέπω ότι αλλάζει η κατάσταση από τα παιχνίδια».

– την επιθετική δυστοκία του ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι και θέμα τύχης και θέμα ψυχολογίας αλλά πιστεύω ότι θα το ξεπεράσει η ομάδα».

– τον Λέο Μάτος: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης ίσως να είναι και η καλύτερη μεταγραφή. Κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο».

– το αν έχει πάρει πράγματα από τους συμπαίκτες του στην ομάδα: «Εννοείται. Μέσα από τους αγώνες αλλά και μέσα από τις προπονήσεις. Παρατηρώ ότι υπάρχουν διαφορές στο παιχνίδι μου».

– το αν ο ΠΑΟΚ είναι ένα υγιές σωματείο: «Δεν μπορεί να υπάρχουν παράπονα. Είναι όλα τέλεια».

– το πότε επιστρέφει: «Επιστρέφω το καλοκαίρι στην προετοιμασία της ομάδας».

Πηγή: metrosport.gr

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ