«Η λύση είναι μία, εκλογές εδώ και τώρα»

Ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ του στο facebook, έκανε ο πρώην διοικητικός παράγοντας της ομάδας μας, Στέλιος Χαραλάμπους. Στην ανάρτηση του, ο Στέλιος Χαραλάμπους αναφέρει πως η λύση είναι μία, εκλογές εδώ και τώρα στο σωματείο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέλιου Χαραλάμπους:

«Δηλαδή πότε επιτέλους θα βρεθεί κάποιος να ανοίξει το επίσημο στόμα του και να απαντήσει στο μεγαλομέτοχο; Το ιστορικότερο Σωματείο αυτής της βραχονησίδας έχει γίνει υποχείριο ενός ανθρώπου άσχετου με την ιστορία του.

Από τον περασμένο Μάρτιο μπήκαμε στη διαδικασία του φεύγω – μένω, δίνω μετοχές – δε δίνω, μια εταιρεία – μια σωματείο και πάει κλαίγοντας. Επιτέλους ας βρεθούν κάποια επίσημα χείλη να βγουν να πουν όλα τα στραβά, να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι και να επισημάνουν ότι ο κόσμος του Σωματείου δεν είναι περίγελο και υποχείριο κανενός.

Σωρεία συνελεύσεων για να κάνουμε την εταιρεία, σωρεία συνελεύσεων για ενημέρωση και πως θα την ξεκάνουμε. Και οι αρμόδιοι απόντες. Από το Νοέμβριο και τη μέρα της φυγής του Προέδρου είχαμε μια ευκαιρία να ξανά κτίσουμε το Σωματείο σε σωστές βάσεις για να μπορεί να διαχειρίζεται σωστά και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ας μην ξεχνάμε ότι το Δ.Σ. του Σωματείου ανάλαβε το περασμένο καλοκαίρι με δεδομένο ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα θα διαχειριζόταν από την εταιρεία. Το Σωματείο είναι αδρανές ποδοσφαιρικά πέραν των τριών ετών. Με τα σημερινά δεδομένα η λύση είναι μια και μοναδική και πολύ εφικτή. Εκλογές στο Σωματείο, εδώ και τώρα, για να αναλάβει ένα νέο Δ.Σ. γνωρίζοντας ότι τώρα ή στο προσεχές μέλλον θα έχει την ευθύνη και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Με γνώμονα το πιο πάνω, κτίζεται μια καινούργια σωστή δομή μέχρι το Μάιο, εφόσον τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει λειτουργικά μέχρι τότε. Το νέο Δ.Σ. που θα έχει και τη πλειοψηφία διαχείρισης της εταιρείας θα μπορεί να διορίσει Δ.Σ. της εταιρείας, χωρίς εκλογές, ακόμη και με μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου. Βάση καταστατικού της εταιρείας θα μπορούσε να ορίσει απλά Διευθυντή και Γραμματέα. Με αυτό το τρόπο το ποδοσφαιρικό θα ελέγχεται εμμέσως από το Σωματείο.

Τον Μάιο και με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου θα αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι με την εταιρεία, αλλά επιτέλους, σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι για ένα σωστό προγραμματισμό με αρκετό χρόνο στην διάθεση μας για τις καλύτερες επιλογές.

Αν τ’ αυτού, εδώ και σχεδόν ενάμιση μήνα κάνουμε κύκλους χωρίς ουσία και το Σωματείο παραπαίει. Οι σκοπιμότητες, οι φιλοδοξίες και οι ίντριγκες φαίνεται ότι δεν μας έχουν διδάξει τίποτα τα τελευταία 8 χρόνια και συνεχίζουν να σέρνουν στο χορό του Ζαλόγγου το ιστορικότερο Σωματείο.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ