Λαΐφης (900 χιλιάδες ή 200 χιλιάδες;)

Η χτεσινή αποκάλυψη από την ιστοσελίδα neammochostos.com, ότι η Στουτγκάρδη είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 9 εκατομμυρίων για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, σκόρπισε χαμόγελα στον κόσμο της ομάδας μας. Το γεγονός πως ένα δικό μας παιδί εξελίσσεται  σε συνδυασμό πως θα έρθει και σημαντική εισροή ρευστού στα ταμεία μας, σε περίπτωση που το δημοσίευμα ευσταθεί και η Στουτγκάρδη προχωρήσει σε πρόταση είναι κάτι που μας χαροποιεί.

Ωστόσο, κάτι το οποίο πρέπει να υπολογίσουμε είναι εάν γίνει  η μεταγραφή πως θα γίνει. Δηλαδή, εάν η Στουτγκάρδη αγοράσει τον ποδοσφαιριστή από την Σταντάρ Λιέγης, η ομάδα μας θα καρπωθεί ένα ποσό της τάξης των 200 χιλιάδων. Γιατί σε μία τέτοια περίπτωση, η Σταντάρ θα αγοράσει τον ποδοσφαιριστή από τον ΟΣΦΠ, που η ρήτρα είναι στα 2 εκατομμύρια.

Σε διαφορετική περίπτωση εάν η Στουτγκάρδη αγοράσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή από τον ΟΣΦΠ, τότε η ομάδα μας θα καθαρίσει περισσότερα χρήματα. Σε αυτή την περίπτωση όμως, θα πρέπει ο ΟΣΦΠ να βρει τρόπο και ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει άμεσα στο λιμάνι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ