«Για να το πετύχεις… (βίντεο)»

Για να το πετύχεις, σίγουρα πρέπει να προσπαθήσεις, ήταν η ατάκα σου Σιβού σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα balla.com.cy.

Για το παιχνίδι και το γεγονός πως μειώθηκε η διαφορά στους δύο βαθμούς;

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, ήταν σημαντική για εμάς, τη θέλαμε, προσπαθήσαμε και την πήραμε. Ξέρουμε τι έχουμε μπροστά μας, ξέρουμε τι θέλει ο κόσμος και είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τη διαφορά των δύο πόντων και να τερματίσουμε έκτοι.»

Για το γκολ που πέτυχε;

«Στο ποδόσφαιρο πρέπει να προσπαθήσεις για να το πετύχεις, είμαι χαρούμενος για το γκολ όμως το πιο σημαντικό είναι η νίκη, την οποία θέλαμε περισσότερο από ότι το τέρμα μου.  Για μένα είναι καλό το ότι πέτυχα γκολ, ωστόσο οι τρεις βαθμοί ήταν πιο σημαντικοί.»

Για το γεγονός ότι αγωνίζεται σε πολλές θέσεις;

«Τα πάντα εξαρτώνται από το τι θέλει ο προπονητής, είμαι πάντα έτοιμος να κάνω ότι μου ζητήσει να κάνω, εάν με θέλει να αγωνιστώ τερματοφύλακας θα το κάνω και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, εγώ είμαι εντάξει με αυτό και το πιο σημαντικό είναι να δίνω στο γήπεδο αυτό που μου ζητά ο προπονητής μου και να παίζω καλά.»

Για το που προτιμά να παίζει ο ίδιος;

«Είμαι έτοιμος να παίξω οπουδήποτε, δεν τίθεται κανένα πρόβλημα.»

Το μήνυμα του στον κόσμο για τη συνέχεια

«Το μήνυμα μου στον κόσμο είναι να συνεχίσει να μας υποστηρίζει, να είναι δίπλα μας και εμείς θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ