Φόβος…

Ούτε σαν σκέψη από το μυαλό δεν θέλουμε να περνά το ενδεχόμενο, να μη βρεθούν άτομα για την επόμενη μέρα στην ομάδα μας, προκειμένου να μπει ένα τέλος στη διοικητική αβεβαιότητα του τελευταίου καιρού, ήταν η επισήμανση του Σάββα Πηλακούτα σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στο SuperSport FM.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πηλακούτα:

 Για τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις…

«Ο σύλλογος κι ο Χρίστος Πουλλαΐδης συμφώνησαν στις τροποποιήσεις στις ασφαλιστικές δικλείδες και αυτή τη στιγμή θα πρέπει να βρεθεί και να συσταθεί μια ομάδα από ανθρώπους ούτως ώστε μέχρι αύριο να υποβάλουν υποψηφιότητα και να υπάρξει τέλος στη διοικητική αβεβαιότητα. Και η σημερινή και η αυριανή, είναι σημαντικές μέρες. Όλοι μαζί ενωμένοι να προσπαθήσουμε για να έρθουν κοντά τα άτομα για να διοικήσουν την ομάδα. Διανύουμε κρίσιμη και οριστική στιγμή και θα πρέπει να βρεθούν άτομα για να αναλάβουν το βάρος. Θα πρέπει να προσπαθεί ο καθένας για το καλό της Ανόρθωσης. Να μείνουμε μακριά από δηλώσεις που φέρνουν εσωστρέφεια. Το μόνο που πρέπει και χρειάζεται να δούμε είναι το καλό της Ανόρθωσης. Όλοι μαζί θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που θέλει ο κόσμος».

Αν υπάρχει ενδιαφέρον…

«Μέχρι στιγμής δεν εκφράστηκε επίσημο ή ανεπίσημο ενδιαφέρον».

Για το ότι ενδεχόμενη αναβολή δεν θα βοηθήσει την κατάσταση που επικρατεί…  

«Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τέτοιο ενδεχόμενο. Θα πρέπει να βρεθούν τα άτομα για να υπάρξει μια θετική κατάληξη».

Για το μεταγραφικό…  

«Δεν μπορεί να μην επηρεάζει το μεταγραφικό κομμάτι, τα όσα γίνονται στο διοικητικό. Ο κ. Λέβι εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Αυτό που θέλει είναι, ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Θέλει να περιορίσει το ρίσκο της επιλογής του».

Για τα αγωνιστικά ενόψει ΑΕΖ…  

«Μένει να δούμε αν θα προπονηθεί ο Ρέινα και αναλόγως θα δούμε αν θα τον έχει στη διάθεση του ο προπονητής μας. Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ