Επικίνδυνος και με πλάτες

Άκρως επικίνδυνος θεωρείται ο διαιτητής Χρήστος Νικολαΐδης. Ο κατά τ’ άλλα διεθνή διαιτητής, μας έκανα διαιτησία με το γάντι.

Έκλεισε τα μάτια στο πέναλτι του Καλό, στον πειθαρχικό τομέα στην αρχή άφησε το σκληρό παιχνίδι της Ομόνοιας ατιμώρητο και στη συνέχεια, μοίρασε και γέμισε κάρτες τους ποδοσφαιριστές μας. Σε ένα παιχνίδι που εμείς είχαμε την πρωτοβουλία και η ομάδα μας ήταν κατά παρασάγγας πιο δραστήρια στον αγωνιστικό χώρο, γεμίσαμε νωρίς με κίτρινες. Ο Μαρκάσα έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Νικολαΐδη να του χαρίζεται. Ξεσήκωσε ουκ ολίγες φορές την κερκίδα μας, προκαλώντας εκνευρισμό με τις αποφάσεις του και τα λάθη εις βάρος της ομάδας μας.

Πάντως η κακή διαιτησία του Κύπριου ρεφ, πέρασε ασχολίαστη από τα μέσα αλλά και από τον σχολιαστή της τηλεόρασης, εκεί όπου δεν έχει μόνο ασυλία ο Χρήστος Νικολαΐδης, αλλά του παρέχεται και υποστήριξη, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να μας κάνουν το άσπρο μαύρο και να μας παρουσιάσουν τη κακή διαιτησία του Νικολαΐδη ως καλή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ