Διοικητική μαγκία και αποφασιστικότητα!

Πέρσι και δια το λόγο ότι η 31 Ιανουαρίου ήταν Κυριακή, η μεταγραφική περίοδο εξέπνεε την επόμενη εργάσιμη, δηλαδή την 1η του Φλεβάρη.

Η πορεία εντελώς αντίθετη από φέτος και την πληρώσαμε, το τοπίο δεν ήταν ξεκάθαρο. Θα έρθει δεν θα έρθει ποδοσφαιριστής ήταν το πρώτο ερώτημα για να αλλάξει στην πορεία αν θα αποκτήσουμε τον Νικάντρο Μπρήβελντ ή τον Έλιο Πίντο, για να αποφασιστεί αργά το απόγευμα πως θα πάρουμε τον Πίντο, ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ εφικτό, μιας και για κάποια λεπτά θεωρήθηκε άκυρη η μεταγραφή του. Η αναποφασιστικότητα της διοίκησης Πουλλαΐδη, ήταν κάτι το οποίο πληρώσαμε ακριβά μιας και η ομάδα ακολούθησε ελεύθερη πτώση στην πορεία και από εκεί που κτυπούσε πρωτάθλημα και είχε δεχθεί την πρώτη της ήττα στις 30/1, ακολούθησε πορεία υποβιβασμού που την στέρησε και την ευρωπαϊκή έξοδο.

Φέτος η διοίκηση του Ανδρέα Παντελή, δεν ήταν αποφασισμένη να το παίξει κορώνα γράμματα. Είδε πως κάτι στραβώνει με τον Αντάλ, δεν περίμενε την τύχη της ως μελλοθάνατος αλλά κινήθηκε αστραπιαία και έφερε τον Ολιβέιρα στην Κύπρο. Κινήσεις που έδωσαν πόντους ακόμη και στους πιο δύσπιστους, δείχνοντας την δέουσα εμπειρία όταν οι εξελίξεις έκαιγαν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ