Χωρίς ίχνος υποτίμησης (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Να τελειώσει από σήμερα την υπόθεση πρόκρισης στους 8 του Κυπέλου Κύπρου της περιόδου 2016-2017 θέλει ο Ισραηλινός τεχνικός της «Κυρίας» Ρόνι Λέβι κόντρα στον ΑΣΙΛ Λύσης. Ο αγώνας αρχίζει στις 16:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα τον διευθύνει ο Μάριος Αντωνίου.

Έτσι ο Ρόνι Λέβι φαίνεται να προσανατολίζεται στον να χρησιμοποιήσει όλους τους βασικούς του ποδοσφαιριστές εκτός φυσικά του Πελέ μετά τη γνωστή περιπέτεια με την υγεία του.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα αγωνιστεί ο Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας θα διατηρηθεί το δίδυμο Ερέρο – Αγκιλάρ με τον Γκάμπριελ να παίρνει θέση στο δεξί άκρο και τον Σάντος στο αριστερό.

[vfv id=”96″]

Στον χώρο του κέντρου σίγουροι θεωρούνται οι Βίκτορ και Σιβού ενώ την θέση του Πελέ αναμένεται να πάρει ο Οικονομίδης.

Στην επίθεση τώρα, θα μπορεί να «παίξει» το σενάριο με τον Φύτο βασικό και την μετατόπιση του Ίσμα στην κορυφή αλλά θεωρούμε πως ο Ισραηλινός τεχνικός θα διατηρήσει την ίδια επιθετική τριάδα όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, με τους Ίσμα – Καλό να παίρνουν θέση στα άκρα και τον Καμπρέρα στην κορυφή της επίθεσης.

Ευχής έργο είναι να το επιτρέψουν οι συνθήκες του αγώνα και να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ