«Άργησε…»

Μετά τη διακοπή κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, ανάφερε ο Καλό σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα kerkida.net, με τον Πορτογάλο να τονίζει πως το γκολ που πέτυχε και ήταν το παρθενικό του, άργησε μεν όμως πλέον του δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για το ματς…

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μετά τη διακοπή είναι πάντα δύσκολο, όμως βάλαμε στο παιχνίδι μας αυτά που δουλέψαμε μέσα στη βδομάδα, και πήραμε έτσι τους τρεις βαθμούς, που είναι και το πιο σημαντικό».

Για το γκολ του…

«Ήταν το πρώτο και ευτυχώς ήρθε. Άργησε όμως τώρα αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση για τα επόμενα παιχνίδια, τα οποία θα είναι πολύ δύσκολα. Δίνει αυτοπεποίθηση και για περισσότερα γκολ. Προσπαθώ να δουλεύω κάθε βδομάδα για να μπορώ να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα».

Για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ…

«Θα προετοιμαστούμε μέσα σε αυτές τις μέρες μέχρι το παιχνίδι. Ξέρουμε πως είναι μια από τις καλές ομάδες της χώρας, και θα προετοιμαστούμε πολύ καλά. Ξέρουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, οπότε θα δουλέψουμε ανάλογα, και θα είμαστε σίγουρα έτοιμοι».

Για τον κόσμο…

«Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουν να βοηθάνε την ομάδα με την υποστήριξη τους. Σήμερα ήρθαν ξανά, παρότι αγωνιζόμασταν μακριά, και αυτό βοηθάει την ομάδα να παίρνει αποτελέσματα».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ