Αφουγκραστείτε «τα θέλω» του κόσμου!

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις τον τελευταίο καιρό θα πει κανείς πως στην Ανόρθωση τον έχουμε χάσει εντελώς.

Η ομάδα είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας, αγωνιστικά βολοδέρνει, ποσοτικά το ρόστερ είναι ελλιπέστατο – και αυτό φαίνεται από το ότι σήμερα θα παίξει ακραίος αμυντικός ως ακραίος επιθετικός – και οι επιφανείς Ανορθωσιάτες,  το μόνο που κάνουν είναι να διαιωνίζουν τα προβλήματα.

Για παράδειγμα ο κος Θέμης Βιολάρης ο οποίος ήταν εμπλεκόμενος στα διοικητικά την τελευταία τριετία που η ομάδα δεν είχε καμία διάκριση… που ξέπεσε αγωνιστικά, επικοινώνησε τηλεφωνικώς από το εξωτερικό για να εκδηλώσει ενδιαφέρον και υποψηφιότητα για την προεδρία της εταιρίας.

Στην Ανόρθωση και σε κάθε ομάδα είτε μικρή είτε μεγάλη ο πρόεδρος δεν μπορεί να διοικεί εκ του μακρόθεν. Τα προβλήματα είναι πολλά και η οικογένεια – ομάδα  θέλει στυλοβάτη που θα είναι εκεί 24ωρες το 24ωρο. Εκεί και οπουδήποτε αλλού επηρεάζονται τα συμφέροντα της ομάδας.

Πως γίνεται «Κύριοι» να κουμαντάρετε ένα τέτοιο καράβι όταν απλά θα έρχεστε στην Κύπρο για τα παιχνίδια και εαν;

Πως γίνεται «Κύριοι» να έχουμε παιχνίδι πρωταθλήματος και να μην έχει ένα διοικητικό παράγοντα στο γήπεδο; Αναφέρομαι στο 0-1 με την Καρμιώτισσα μέσα στο «Παπαδόπουλος».

Πως γίνεται «Κύριοι» να πρέπει να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα που προκύπτει και στην πόλη που εδρεύει η ομάδα – προσωρινά – και  να μην υπάρχει διοικητικός παράγοντας;

Με το άκουσμα της πληροφορίας για ενδιαφέρον από τον κο Θέμη Βιολάρη, υπήρξε καταιγισμός αρνητικών σχολίων και μάλιστα υβριστικών προς το άτομο ενός ανθρώπου που δεν αμφιβάλω πως βοήθησε την Ανόρθωση οικονομικά και ποικιλοτρόπως.

Όμως, το μομέντουμ δεν είναι υπέρ του και αυτό θα πρέπει να το αντιληφθεί πρώτιστα ο ίδιος και επιμέρους αυτοί που θα προσεγγιστούν να τον πλαισιώσουν στον συνδυασμό του. Αντιθέτως, τυχών ανάληψη της προεδρίας από τον Θέμη Βιολάρη τα προβλήματα τότε θα αρχίσουν και δεν πιστεύω η οργή του κόσμου να κρατηθεί μόνο σε φραστικές επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν προκρίνω την περίπτωση Παντελή, έχω και εγώ τις επιφυλάξεις μου… όμως αντιλαμβάνομαι ότι την δεδομένη στιγμή είναι και η καλύτερη και η πιο αξιόπιστη λύση και αυτή που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ξαναφέρει την χαμένη περηφάνια στον κόσμο της Ανόρθωσης.

Γι αυτό και τα αξιότιμα μέλη της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να πάρουν την ορθότερη των αποφάσεων. Αφού ο κόσμους προκρίνει την περίπτωση Ανδρέα Παντελή με αυτή θα πρέπει να πορευτεί η ομάδα. Είτε το θέλουμε είτε όχι, ο κόσμος είναι ο αιμοδότης της Ανόρθωσης.

«Αφουγκραστείτε λοιπόν τα θέλω του και πάρτε την ιστορική απόφαση»!

Π.Τ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ