Παφιακός 3 – 0 Ανόρθωσις: Ήττα και οπισθοχώρηση

Δεν τα κατάφερε το βράδυ της Δευτέρας στην Πάφο, η ανδρική πετοσφαιρική ομάδα της Ανόρθωσης, που γνώρισε την ήττα από τον Παφιακό με 3-0.

Μία ήττα που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη και δυστυχώς φέρει την ομάδα μας να υποχωρεί στον βαθμολογικό πίνακα και να χάνει επαφή με την πρώτη θέση.

Στο πρώτο σετ, οι γηπεδούχοι ήταν από την αρχή καλύτεροι, διατηρούσαν μία διαφορά ασφαλείας και κέρδισαν το σετ με 25-17. Στο δεύτερο σετ, η Ανόρθωση παρουσιάστηκε πολύ πιο δυνατή και κόντραρε στα ίσα τον Παφιακό. Ωστόσο, εκεί που έκαιγε η μπάλα, δεν έβγαιναν οι προσπάθειες των πετοσφαιριστών του Φοίνικα, κάτι που οδήγησε στην απώλεια του δεύτερου σετ με 25-22.

Στο ίδιο τέμπο με το δεύτερο σετ, κινήθηκε το τρίτο, εκεί που η ομάδα μας πάλι ήταν ανταγωνιστική ωστόσο στα κρίσιμα σημεία ήταν απούσα. Ως εκ τούτου, ο Παφιακός κατέκτησε το τρίτο σετ με 25-21 και τη νίκη με 3-0 σετ, παίρνοντας έτσι το τρίποντο.

GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ(Μ. ΓΚΡΕΣΙΤΣ): Οικονομίδης, Βερίσιμο, Γ. Χρυσοστόμου, Ασπιώτης, Μίλεφ, Ευσταθίου –Λίμπερο: Αντωνίου

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(ΑΝΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Παναγιωτίδης, Φάϊφερ, Κνέζεβιτς, Στρουγκάρεβιτς, Ροντόλφο, Πάντιτς – Λίμπερο: Κοντός. – Αλλαγές: Σαββίδης, Σπύρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ