«Ο Λέβι εξετάζει κάποιες περιπτώσεις…»

Για τα θέματα που αφορούν την ομάδα, μίλησε στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM, ο Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας.

Για τη νίκη επί του Άρη:

«Μια σημαντική νίκη που ήρθε μετά από μπόλικη δόση άγχους, Χρειαζόμαστε τους βαθμούς κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Κερδίσαμε με 2-0, μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ αν ήμασταν πιο προσεχτικοί. Κλείνουμε με νίκη τη χρονιά που θεωρώ πως μπορεί να μας βοηθήσει ψυχολογικά και ουσιαστικά μας δίνει ηρεμία, για να δουλέψει ο προπονητής με τους παίκτες».

Για τον Ίσμα Γκονσάλβες:

«Είναι μερικοί παίκτες που αν βρεθούν στη καλή τους μέρα να καθαρίσουν ένα παιχνίδι από μόνοι τους. Ήταν κινητικός, έτρεχε, έκλεινε χώρους, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, έχασε και το πέναλτι. Θέλουμε ένα καλό Γκονσάλβες. Όπως είπε και ο ίδιος αυτό που μετράει είναι να βοηθάει την ομάδα. Ελπίζουμε τα γκολ αυτά να τον βοηθήσουν να αποκτήσει σταθερότητα».

Για την μέχρι τώρα πορεία:

«Ήταν κάποια παιχνίδια που είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που περιμέναμε. Υπήρχε θέμα στην αυτοπεποίθηση των παικτών».

Για το θέμα της ενίσχυσης:

«Ο προπονητής μας είπε πως εξετάζει κάποιες περιπτώσεις. Δεν υπάρχει ωστόσο οτιδήποτε νεότερο με κάποιο ποδοσφαιριστή. Είναι όμως και το διοικητικό και το οικονομικό. Στις 29 Δεκεμβρίου είναι η γενική συνέλευση της εταιρείας».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ