«Ναι, κινδυνεύουμε…»

Σήμα κινδύνου ενόψει κριτηρίων, έστειλε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Astra, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Μεταξύ άλλων ανέφερε…

“Υπήρχε πολύωρη συνάντηση του Δ.Σ με τη συμμετοχή μελών της Εταιρίας και εξετάστηκαν οι εξελίξεις μετά την παραίτηση του κ. Πουλλαϊδη. Ήδη γίνεται μελέτη πάνω στο πληρεξούσιο των μετοχών του”.

Για τα κριτήρια και αν κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών η Ανόρθωση…

“Πρέπει άμεσα να καλυφθεί άμεσα το ποσό για τα κριτήρια… Αν δεν τα καταφέρουμε ίσως έρθουν και οι κυρώσεις. Ναι, κινδυνεύουμε αν δεν μαζευτεί το ποσό μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Αλίμονο αν δεν τα καταφέρουμε να περάσουμε τα κριτήρια. Περάσαμε όμως δύσκολες στιγμές και στο παρελθόν. Πρέπει ο καθένας από εμάς να αντιληφθεί την ιστορία της Ανόρθωσης και να βοηθήσει…”.

Αν θα βοηθήσει ο κ. Πουλλαίδης;

“Το είπε και φεύγοντας πως είναι απίθανο να βάλει λεφτά στην ομάδα. Πρέπει να το αντιληφθούμε και να βοηθήσουμε την ομάδα μας με κάθε τρόπο”.

Για το ποσό που πρέπει να καλυφθεί…

“Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα ακριβώς το ποσό… Πρόκειται όμως για ένα μεγάλο και σεβαστό ποσό. Έχει ξεκινήσει ήδη οικονομική εκστρατεία και σαν πρώτο βήμα θα διοργανωθεί ένα blue day το Σάββατο στο κατάστημα μας στο Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Για το 1-1 με τον Απόλλωνα…

“Πήραμε λιγότερα από όσα δικαιούμασταν όπως παραδέχθηκε προς τιμήν του και ο κ. Εμάνουελ. Είναι σαν να χάσαμε δύο βαθμούς παρά να κερδίσαμε ένα. Αυτή η ισοπαλία μας βοήθησε περισσότερο ψυχολογικά και ευχαριστούμε και τον κόσμο που έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη”.

Για το επερχόμενο ματς με το ΑΠΟΕΛ…

“Όλα τα παιχνίδια έχουν το δικό τους βαθμό δυσκολίας. Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ντέρμπι. Σε κάθε ματς πάμε για τη νίκη, όμως για να καταφέρουμε κάτι τέτοιο πρέπει να είμαστε οργανωμένοι, άρτιοι τακτικά και να πετύχουμε κάποιο γκολ”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ