Μπλε «κομάντος» πάτησαν κορυφή!

Η σπουδαία από κάθε άποψη νίκη της Ανόρθωσης μέσα στο «Κίτιον» είναι ένα γεγονός που προξένησε έκπληξη και συζήτηση σε όλα τα φουτσαλικά στέκια. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν από το καλοκαίρι να δώσουν τον τίτλο στην ΑΕΛ και η αλήθεια είναι ότι ακόμα και μετά το ψεσινό αποτέλεσμα, οι Λεμεσιανοί εξακολουθούν να είναι το φαβορί.

Όταν όμως μια ομάδα και μια οικογένεια σαν την Ανόρθωση κοιτά στα μάτια και εν τέλει κερδίζει έναν αντίπαλο με πολύ μεγαλύτερο προϋπολόγισμο, τότε ίσως και η λέξη «περηφάνια» να είναι λίγη. Δεν ήταν η πρώτη και σαφέστατα δεν είναι η τελευταία φορά τα τελευταία χρόνια που η φουτσαλική Ανόρθωση κρατά ψηλά την κυανόλευκη σημαία και πρωταγωνιστεί στα παρκέ. Μάλιστα τα φετινά αποτελέσματα δείχνουν περισσότερο από ποτέ, ότι αυτό το δημιούργημα είναι φτιαγμένο για μεγάλα πράγματα και μόνο από τις γνωστές συγκυρίες δεν έχει πανηγυρίσει τίτλους τα τελευταία χρόνια.

Ένα τεράστιο μπράβο σε διοίκηση, προπονητική ομάδα και φουτσαλιστές που κόντρα στις δυσοίωνες προβλέψεις του καλοκαιριού και κόντρα στο οικονομικό πρόβλημα που δημιούργησε η ποινή κεκλεισμένων αγώνων, είναι στο ψηλότερο σκαλοπάτι του Κυπριακού φούτσαλ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ