Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι διοικητικό

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Είμαι ένας φίλαθλος/οπαδός της κάποτε ΜΕΓΆΛΗΣ ΚΥΡΙΑΣ και αυτό το μήνυμα είναι για την διοίκηση της ομάδας, αν υπάρχει δηλαδή . Τα παλιά είναι σε όλους γνωστά και δεν θα ασχοληθώ μαζί τους, θα  μιλήσω μόνο  για την φετινή χρονιά. Ξεκίνησε η χρονιά χωρίς ευρωπαϊκά παιχνίδια άρα και με λιγότερα έσοδα, είπατε θα ρίξετε το προϋπολογισμό, το ανεχθήκαμε (ενώ αλλά έλεγε το τριετές σας πλάνο). Φέρατε δυο επιεικώς ανίκανους ανθρώπους να κτίσουν μια ομάδα η οποία σήμερα είναι στην 10η θέση με 5 βαθμούς περισσότερος από την θέση του υποβιβασμού, το ανεχόμαστε και συνεχίσουμε να ακολουθούμε την ομάδα πιστά σε όλα τα γήπεδα της Κύπρου.

Τώρα θα μπω στο ζουμί, φεύγει από τα διοικητικά ο Πουλλαΐδης λέγοντας ότι παρότι απέτυχε στο αγωνιστικό κομμάτι στο οικονομικό πέτυχε (“Στο επίπεδο της οικονομικής εξυγίανσης σίγουρα πετύχαμε πολλά” Πουλλαΐδης) . Πως στα αλήθεια πέτυχε ενώ πριν συμπληρωθεί μήνας από την αποχώρηση του από τα διοικητικά η ομάδα εκπέμπει SOS  προς τον κόσμο ζητώντας του ξανά να δώσει από το υστέρημα του; Πραγματικά είναι άξιο απορίας το γεγονός ότι μας είπατε πως το χρέος είναι  διαχειρίσιμο και αρχές Δεκεμβρίου τρεις και κάτι μήνες μετά την αρχή της σεζόν δεν υπάρχει χρήμα στα ταμεία ( «Η φετινή σεζόν θα είναι πιο εύκολη από τις προηγούμενες δύο σε οικονομικό επίπεδο» Μανώλη). Πέραν του ενός εκατομμυρίου μπήκε στα ταμεία μας από τις πώλησης παικτών μας, δυο χιλιάδες και πλέον εισιτήρια διαρκείας, αρκετοί χορηγοί, τηλεοπτικά και αλλά έσοδα από τα εισιτήρια και  μπουτίκ, όλα αυτά τα έσοδα  με συνδυασμό το πολύ μικρό προϋπολογισμό δεν επαρκούσαν έστω μέχρι τα κριτήρια Δεκεμβρίου; Θα ήθελα πολύ να μάθω την διαχείριση αυτόν των χρημάτων και αν χρησιμοποιήθηκαν για το έλλειμμα της προηγούμενης χρονιάς ενώ έλεγε άλλα ο Πουλλαΐδης ( “ Προσωπικά, θα αναλάβω όσες ευθύνες μου αναλογούν. Έχω κάθε πρόθεση να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου ως μεγαλομέτοχος της εταιρείας για την περίοδο 2015-16. Απ’ εκεί και πέρα όμως, οι δυνάμεις και δυνατότητές μου έχουν εξαντληθεί.” Από πρώτη παραίτηση ), αλλά και το ακριβές ποσό του χρέους μας.

Λέτε να βοηθήσουμε λέγοντας μας ότι ίσως μας αφαιρεθούν βαθμοί, μας απειλείτε μέσω διαφόρων site ότι ίσως δεν γίνουν μεταγραφές. Παρόλα αυτά είμαι σίγουρος πως ο κόσμος και πάλι θα βοηθήσει γιατί παρά την πίκρα του αγαπά παθολογικά την ομάδα και δεν θα την αφήσει μόνη στα δύσκολα. Αλλά με ποιο τρόπο να βοηθήσουμε;  Κάνατε ένα blue day,  η συνέχεια πια είναι; Λαχνός; μετοχές; θα γυρίσετε τις πόλεις όπως την διοίκηση της ομόνοιας; Τίποτα δεν μας είπατε, διότι δεν υπάρχει πλάνο, είναι το ίδιο ανύπαρκτο όπως τη διοίκηση. Λέτε να βοηθήσουν οι επιφανείς ανορθωσιάτες, αλλά ποιος στα αλήθεια θα έδινε τα λεφτά του σε μία ανύπαρκτη και ανίκανη διοίκηση;

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι διοικητικό, όσο έχουμε part time διοίκηση δεν θα γίνεται δουλεία. Αφιερώστε στην ομάδα μας όσο χρόνο της αξίζει, δουλέψτε σωστά με ένα επαγγελματικό πλάνο ή αποχωρίστε για να έρθουν άνθρωποι που έχουν τη διάθεση να δουλέψουν σωστά  με πλάνο και χωρίς να επεμβαίνουν στο έργο των άλλων νομίζοντας ότι τα ξέρουν όλα. Ελπίζω να πράξετε το σωστό και ο Φοίνικας να αναγεννηθεί επιτέλους από τις στάχτες του.

Α.Μ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ