Μανώλη:«Οι πόρτες είναι ανοικτές για όλους να βοηθήσουν»

Τα τελευταία τεκτενόμενα στην Ανόρθωση σχολίασε στον ραδιοφωνικό σταθμό Άστρα ο πρόεδρος του Σωματείου, Χαράλαμπος Μανώλη:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του…
«Η μπάλα έρχεται στο σωματείο το οποίο καλείται να βρει τις λύσεις που χρειάζονται. Είναι ξεκάθαρο πως πλέον η διαχείριση των μετοχών έρχεται στον σύλλογο. Την Δευτέρα θα έχουμε κοινή συνεδρία με το ΔΣ της εταιρείας να δούμε τα διαδικαστικά.

Έχουμε καθήκον να σταθούμε δίπλα στην ομάδα και δίπλα στο ΔΣ του συλλόγου έτσι έτσι να κάνουμε την ομάδα ανεξάρτητη και να μην έχει ανάγκη κάποιος επιχειρηματία για να στηρίζει την ομάδα. Δεν τίθεται θέμα διάλυσης της εταιρείας, συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα ως εταιρεία.

Έχουμε μπροστά μας τον Απόλλωνα. Σε αυτό πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι. Η στήριξη στους παίκτες, προπονητές είναι δεδομένη. Προέχει να βοηθήσουμε την ομάδα, να ξεφύγουμε από αυτή την αγωνιστική κατάσταση.

Παρόλο που ο κύριος Πουλλαίδης ήταν ο μόνιμος χρηματοδότης, η κατάσταση οικονομικά είναι κρίσιμη.

Υπάρχουν τρέχουσες υποχρεώσεις. Εμείς και όλοι οι επιφανείς Ανορθωσιάτες πρέπει να βοηθήσουμε. Η Ανορθωση δεν θα χαθεί… Πολλοί είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Οι πόρτες είναι ανοικτές για όλους να βοηθήσουν. Δεν είναι υπόθεση ενός… και ίσως να λειτουργούσαν έτσι όσο ήταν ο κύριος Πουλλαίδης, ότι μόνος αναλάμβανε το βάρος.

Έχουμε δύσκολη έξοδο με τον Απόλλωνα. Ο προπονητής πιστεύουμε πως θα βρει τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών του κόσμου.

Άλλη εβδομάδα θα δούμε και τον προπονητή να μας ενημερώσει για την κατάσταση της ομάδας για να δούμε τις ενέργειες ανάκαμψης».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ