«Έστειλε το μήνυμα του ο Λέβι»

Την πεποίθηση πως ο Ρόνι Λέβι ήταν εκνευρισμένος με κάποια λάθη που έκαναν οι παίκτες στο γήπεδο και ήθελε να στείλει το μήνυμα του, εξέφρασε ο Σάββας Πηλακούτας με δηλώσεις του στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM.

Για για την ήττα από το ΑΠΟΕΛ:

«Στο πρώτο μέρος δεχθήκαμε το γκολ το οποίο θα μπορούσαμε να δεχτούμε και νωρίτερα. Στην επανάληψη είχαμε καλύτερη εικόνα, βρήκαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε με αποκορύφωμα αυτήν του Γκονσάλβες και αφού δεν ισοφαρίσαμε, ο αντίπαλος πέτυχε και δεύτερο γκολ».

Για την δήλωση του Ρόνι Λέβι πως ανησυχεί για την κατάσταση στην Ανόρθωση:

«Ο κύριος Λέβι ήταν εκνευρισμένος με κάποια λάθη που έκανα παίκτες του στο γήπεδο και ήθελε με αυτό τον τρόπο να στείλει το μήνυμα του».

Για την αλλαγή του Καρλίτος:

«Είναι θέμα του προπονητή γιατί προχώρησε σε αυτή την κίνηση, μπορεί και να ήθελε να τον προστατεύσει γιατί δέχθηκε κίτρινη κάρτα».

Για τον Ράγιος:

«Αποκτώντας τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή γνωρίζαμε την ποιότητα που κουβαλάει. Οι δύο τελευταίες του εμφανίσεις που ήταν πολύ καλές και ελπίζουμε να συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό».

Για τα λάθη που επαναλαμβάνονται:

«Σε ένα ακόμη παιχνίδι κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε ακριβά, το γνωρίζει και ο προπονητής μας γιατί πρέπει να αποφύγουμε αυτά τα λάθη. Πρέπει να είσαι πιο προσεχτικός στην άμυνα».

Για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει την ομάδα:

«Μαζεύτηκε ένα ποσό μέσω του Blue Day αλλά δεν αρκεί για να καλυφθούν οι τρέχουσες ανάγκες της ομάδας. Πρέπει να έρθουν κοντά επιφανείς Ανορθωσιάτες. Ο κόσμος είναι πάντα κοντά, προσφέρει όσα μπορεί».

Για την σοβαρότητα της κατάστασης:

«Αν δεν ήταν σε τόσο σοβαρό σημείο τα πάγματα δεν θα ζητούσαμε από τον κόσμο βοήθεια».

Για την διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά:

«Δεν υπάρχει κάτι, θα ενημερώσουμε σύντομα. Γίνεται μια μελέτη με το πληρεξούσιο που άφησε ο κύριος Πουλλαϊδης».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ