Χρήματα είχε και ο Πουλλαΐδης…

Διεργασίες για την επόμενη μέρα στα διοικητικά γίνονται τις τελευταίες ώρες.

Η αλήθεια να λέγεται για να καταφέρει μία προσπάθεια να πετύχει, είναι δύο βασικοί άξονες.

Ο πρώτος είναι ο οικονομικός, αρκετά σημαντικός μιας και το έλλειμα για τη χρονιά ανέρχεται περί του 1 εκατομμυρίου, κάτι που σημαίνει πως όποιοι εμπλακούν στα διοικητικά, θα πρέπει να βρουν τους τρόπους, να βρεθούν τα πιο πάνω χρήματα.

Δεύτερος άξονας, είναι ο καθαρά διοικητικός και εκτελεστικός. Ο βασικότερος λόγος που απέτυχε ο Χρήστος Πουλλαΐδης, ήταν η μη επάνδρωση δυνατής διοικητικής ομάδας. Το γεγονός πως την ομάδα δεν τη σέβεται κανένας μέσα στο γήπεδο, είναι προϊόν διοικητικής ανυπαρξίας. Το γεγονός πως πολλά πράματα είναι στον αυτόματο πιλότο,  ήταν αφενός επιλογή Χρήστου Πουλλαΐδη που με τις επιλογές του, να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε όλα ήταν κάτι που «έδιωξε» άτομα από κοντά του. Αφετέρου η έλλειψη ατόμων με ικανότητες, πείρα και γνώση γύρω από το κυπριακό ποδόσφαιρο και τις ειδικές καταστάσεις που επικρατούν, ήταν κάτι το οποίο η ομάδα μας πλήρωσε και συνεχίζει να το πληρώνει.

Η επόμενη μέρα, δεν χρειάζεται απλά μόνο χρήματα. Χρειάζεται και άτομα έτοιμα να δουλέψουν νυχθημερόν για να αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ