ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!

Σήμερα στις 17:00, είναι προγραμματισμένη η Γ.Σ του συλλόγου.

Οι Γ.Σ αν και είναι το ανώτατο όργανο του συλλόγου, είναι αρκετές φορές στο παρελθόν που πάρθηκαν λανθασμένες αποφάσεις, είναι πολλές φορές που αλλού ξεκίνησαν και αλλού κατέληξαν.

Στην ατζέντα της σημερινής Γ.Σ, είναι η ενημέρωση για τη μη αποδοχή του πληρεξουσίου από το σωματείο. Θα πρέπει να ξεκαθαριστούν οι λόγοι που αυτό δεν έγινε αποδεκτό, αλλά επίσης και να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που διέπουν τη σχέση σωματείου και εταιρείας και τι προκύπτει μέσα από τη συμφωνία διαχείρισης.

Όλα τα ερωτήματα, γιατί για να υπάρξει επόμενη μέρα καλύτερη από σήμερα, θα πρέπει τα μέλη να ενημερωθούν για τα πάντα που φημολογούνται και μη. Χρωστά ή όχι λεφτά το σωματείο στην εταιρεία; Χρωστά ή όχι λεφτά η εταιρεία στο σωματείο; Πληρώθηκαν οι δόσεις της εταιρείας προς το σωματείο; Ποια η οικονομική κατάσταση του σωματείου; Έχει έσοδα; Εάν όχι, τι λάθη έγιναν και γιατί; Ποια το πλάνο για την επόμενη μέρα εάν τελικά υπάρξει στάση πληρωμών και αποχωρήσει ο Χρήστος Πουλλαΐδης; Αυτά και πολλά άλλα αποτελούν καυτά ερωτήματα που ταλανίζουν τον κόσμο, που θέλει να μάθει την αλήθεια, γιατί το τελευταίο διάστημα υπήρξαν επιστολές, φημολογία και ψιθυρολογία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ